Marte Bratberg:

Røper detaljer fra fødselen

- Det var veldig gøy.

AVSLØRER TIPS: Marte Bratberg fulgte et spesefikt tips, noe som ble en suksess under fødselen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
AVSLØRER TIPS: Marte Bratberg fulgte et spesefikt tips, noe som ble en suksess under fødselen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var i fjor høst «God Kveld Norge»-programleder Marte Bratberg (33) kunne dele at hun hadde blitt mor for første gang til en liten gutt.

Bratberg verner godt om familielivet, og har verken delt navnet på samboeren eller sønnen.

Nå åpner hun seg om en spesiell detalj fra fødselen i podkasten «Mom Life».

RØDMER: Marte Bratberg må snu ryggen til kamera når en viss kjendis dukker opp i livesendingen før Gullruten. Video: Rød Løper Vis mer

«Løvenes konge» på fødestua

Til podkastprogramleder Marie Reierth, forteller Bratberg at hun ikke gruet seg til fødselen, ettersom hun hadde deltatt i venninnas fødsel tidligere.

Den viste seg imidlertid å bli tyngre enn hun hadde sett for seg, men det var ett tips hun er glad for at hun valgte å følge.

- Vi hadde med bærbar høyttaler, det var et tips vi hadde fått. Det var veldig gøy, forteller ettbarnsmora.

Fra høyttaleren runget det både musikk fra Disney-klassikeren «Løvenes konge», samt noen mer moderne slagere.

TROR IKKE DET HAN HØRER: Denne uken er Atle Pettersen og Marte Bratberg deltakere i «Drømmehytta». Der forteller Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

- Vi hadde det så gøy med jordmor og hørte på Euphoria. Jeg var så i modus, epiduralen funka og vi hadde det egentlig bare veldig gøy der inne.

Dagbladet har vært i kontakt med Marte Bratberg, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Det ble imidlertid langt ifra eufori fra start til slutt.

- Men så varer det jo ikke i tre timer, jeg tror jeg var i aktiv fødsel i 14 timer. Så det var ikke Euphoria i 14 timer i strekk. Men det var koselig å ha med anlegg, minnes 33-åringen.

- Vannet gikk ute på gata

Det var i oktober i fjor Bratbergs sønn meldte sin ankomst. I podkasten «Janka og Marte», som Bratberg leder sammen med Janka Polliani (44), kunne «God Kveld Norge»-profilen røpe at fødselen fikk en noe røff start.

- Jeg hadde ikke pakket fødebagen, hadde ikke barnevogn, ikke barnesete, bodde hos min storebror! Alt jeg ikke ønsket skjedde, fortalte hun i podkasten den gang, og avslørte at vannet gikk ute på gata.

Den lille guttens navn er ikke kjent for offentligheten, men podkastlytterne er han kjent under ulike kallenavn som «Burrito» og «Tassen».

PRIVAT: Marte Bratberg har tidligere holdt forholdet sitt veldig privat, og ikke delt navnet på kjæresten. Denne uka gjestet hun podkasten til Iselin Guttormsen: «G-Punktet», der forklarer hun hvorfor. Vis mer

Til Dagbladet har hun tidligere forklart førstnevnte kjælenavn.

- Etterpå (etter fødsel, red.anm.) så føler jeg at de pakker de så fint inn i en burrito av helseteppene. Også er de ikke så mye mennesker ennå, så han så litt ut som en burrito. Men han ser mer ut som et menneske nå altså.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer