Charlotte Perrelli:

Røper detaljer fra luksuslivet

Charlotte Perrelli sparte tilsynelatende ikke på ei krone.

SVENSK STJERNE: Charlotte Perrelli har vært blant Sveriges største artister i flere tiår. Foto: Fredrik Sandberg/NTB
SVENSK STJERNE: Charlotte Perrelli har vært blant Sveriges største artister i flere tiår. Foto: Fredrik Sandberg/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er over 20 år siden den svenske popstjerna Charlotte Perrelli (47) fikk sitt store gjennombrudd da hun vant Eurovision Song Contest med låta «Take me to your heaven».

Siden har hun stått for flere slagere på den andre siden av grensa, og nå viser det seg at karrieren har båret frukter.

På Instagram legger nemlig ikke 47-åringen skjul på at hun lever det gode luksusliv - spesielt på ferie, skriver svenske Expressen.

Perrelli og ektemannen Anders Jensen (44) eier ikke bare en villa på Djursholm utenfor Stockholm, de har også to leiligheter i området. Ifølge den svenske avisa har de i tillegg en villla i skiparadiset Åre og et svært hus i Marbella.

Privatfly og stjerne-restaurant

Denne gangen er det imidlertid ferien til Firenze i Italia som skaper overskrifter i Sverige. Paret reiste nemlig til den italienske byen med privatfly, og ser ikke akkurat ut til å lide noen nød framme på destinasjonen heller.

Utifra bilder Perrelli har delt på Instagram reiste de til Italia for fem dager siden, og de har blant annet spist på Michelin-restauranten Gucci Osteria da Massimo Bottura.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.