Mike Tindall:«»

Røper detaljer fra privat feiring

Den britiske kongefamilien feiret dronningen flere dager til ende.

KONGELIG: Zara og Mike Tindall var selvskrevne gjester da dronning Elizabeth ble feiret. Foto: Francis Dias-IPA/Splash News/NTB
KONGELIG: Zara og Mike Tindall var selvskrevne gjester da dronning Elizabeth ble feiret. Foto: Francis Dias-IPA/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Det er få som blir feiret så heftig som det dronning Elizabeth (96) har blitt den siste tida. Hun har som kjent sittet på den britiske tronen i 70 år, og ble tidligere denne måneden feiret med brask og bram av både folket og familien.

Store deler av feiringen kunne man følge både på TV og i sosiale medier, men nå avslører Mike Tindall (43), som er gift med dronningens barnebarn Zara Tindall (41), at de også feiret monarken privat.

I podkasten «The good, the bad and the rugby», som Mike er en del av, blir han spurt av kollega Alex Payne om hvordan feiringene var.

- En deilig helg. Det var fremragende for å være ærlig, sier han, og røper at han og flere andre hadde en søskenbarnlunsj på torsdagen som var blant høydepunktene.

SPØKER: Prins WIlliam holdt tale i forbindelse med dronning Elizabeths platinajubileum, og spøkte litt med alderen til bestemora. Video: AP Vis mer

Drakk drinker

Han kan også avsløre at etter den store festkonserten var det en privat samling med kongefamilien.

- Etter paraden på søndagen handlet det meste om å komme seg ut av London så raskt som mulig, men etter konserten var det mer opplegg. Vi alle fikk snakket sammen før vi gikk inn og tok en drink sammen, forteller han videre.

Mike Tindall har vært en del av den britiske kongefamilien siden han og Zara, datteren til prinsesse Anne (71) og Mark Phillips (73), giftet seg i 2011.

Paret har fått barna Mia (8), Lena Elizabeth (3) og Lucas (1) sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer