Silje Nordnes:

Røper detaljer om brudd og kjærlighet

«Maskorama»-programlederen deler åpenhjertig.

NY PODKAST: Silje Nordnes håper hennes nye podkast om kjærlighetssorg kan være til hjelp for andre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY PODKAST: Silje Nordnes håper hennes nye podkast om kjærlighetssorg kan være til hjelp for andre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Silje Nordnes (37) var i årevis en godt kjent stemme for morgenfugler som valgte å våkne opp til lyden av «P3morgen». I 2019 sluttet hun imidlertid i det populære programmet. Siden da har hun overbevist i flere nye roller, blant annet har hun ledet «Maskorama» i to sesonger.

Nå skal 37-åringen kaste seg ut i noe nytt. Hun kommer denne uka med en flunkende ny podkast som har fått navnet «Kjærlighetssorg».

Temaet er velkjent for Nordnes, ettersom hun har hatt flere forhold som har endt med brudd og kjærlighetssorg.

- Kjærligheten har jeg alltid vært veldig interessert i. Det er så spennende hvordan vi mennesker knytter oss til hverandre, og hvordan denne tilknytningen noen ganger bare slutter å være der. Dessverre har kjærlighetssorg blitt et stadig tilbakevendende tema i mitt liv, forteller «Maskorama»-programlederen i en pressemelding for podkasten.

I Else Kåss Furuseths (41) podkast, «Else besøker», deler Nordnes nå flere tanker om kjærlighet og brudd.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

Røper dette

NRK-profilen røper blant annet at hun ofte faller for litt «vanskelige» mennesker. For eksempel de som synes følelser kan være vanskelig.

Nordnes avslører samtidig at hun er av typen som raskt faller pladask for folk - og at hun har vært hemmelig forelsket mange ganger.

Det får Kåss Furuseth til å spørre om hun er hemmelig forelsket i noen nå for tida.

- Nei, men i fjor hadde jeg en stor hemmelig forelskelse, røper 37-åringen.

Hun gjorde ikke noe med den hemmelig forelskelsen og hun vil heller ikke avsløre hvem det dreier seg om.

- Jeg får masse energi av det. Det å være glad i noen eller like noen, det gir meg masse energi, sier Nordnes også i podkasten.

Da Dagbladet møtte henne i forbindelse med Gullruten i Bergen 7. mai, bekreftet den joviale nordledningen at hun fremdeles er singel.

BLIR FLAU: Dette svarer Sophie Elise Isachsen på spørsmål om Isak Dreyer. Video: Maja Walberg Vis mer

- Litt skummelt

- Hvordan er det med kjærligheten nå?

- Nei, der skjer det ikke veldig mye. Men det går bra, jeg har det bra, svarte hun.

37-åringen snakket også om den nye podkasten.

- Det blir veldig, veldig spennende - og litt skummelt. Det er ikke sånn at jeg bretter ut, men det er jo personlig. Det er første gang jeg lager noe på denne måten, og fronter det på egen hånd, uttalte Nordnes til Dagbladet.

Programlederen fortalte også at hun håpet podkasten kan være til hjelp for andre som opplever kjærlighetssorg. At det skal være en trøst og at man skal vite at man ikke er alene.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- Verdt det

- Blir det vondt å snakke om kjærlighetssorg?

- Ja, litt, for selv om jeg ikke har det nå, så er det et eller annet med at hver gang man snakker om det, så kommer man på hendelser i livet, sa Nordnes og la til:

- Hovedbudskapet er at det går som oftest over, og at det er verdt det.

I den nevnte podkasten med Kåss Furuseth fortalte hun også at det for hennes del er tid og terapi som har hjulpet for kjærlighetssorgen, men er ærlig om at hun hadde det vondt lenge etter sitt seineste brudd.

- På grunn av pandemi og brudd, hadde jeg en lang periode hvor jeg ikke hadde noe «crush». Da tenkte jeg at nå er det noe galt med meg. Jeg er død på innsida, uttalte Nordnes ærlig overfor Kåss Furuseth, og siktet til at hun vanligvis faller fort for folk og at hun har vært god på å komme seg opp på hesten igjen etter et brudd.

BLIR STARSTRUCKED: Emma Ellingsen avslører hvilke norske kjendiser hun hadde blitt sjokkert over å møte, og hvordan det går med datinglivet. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer