Wells Adams og Sarah Hyland:

Røper detaljer om bryllupet: - Utradisjonell

Etter å ha utsatt bryllupet flere ganger, skal stjerneparet straks gi hverandre sitt «ja».

GIFTEKLARE: Sarah Hyland og Wells Adams kan snart kalle seg mann og kone. Foto: Eduardo Munoz/Reuters/NTB
GIFTEKLARE: Sarah Hyland og Wells Adams kan snart kalle seg mann og kone. Foto: Eduardo Munoz/Reuters/NTB Vis mer
Publisert

I 2017 ble det kjent at realityprofil og programleder Wells Adams (38) og «Modern Family»-skuespiller Sarah Hyland (31) hadde blitt et av Hollywoods nye kjærestepar. Få måneder seinere kunne Hyland røpe hvordan det hele startet overfor Us Weekly.

Skuespilleren avslørte at realitystjerna sendte henne en melding på Instagram, og hun beskrev beskjeden fra sin nåværende forlovede som sexy, uten å være pågående.

- Jeg var singel, åpenbart, og tenkte: «Dette er veldig kult. Du er veldig direkte». Veldig selvsikker og sexy, og det likte jeg.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Resten er historie, og i 2019 gikk Adams ned på et kne og fridde til kjæresten på stranda. Om kort tid ringer kirkeklokkene for stjerneparet.

Hadde aldri sett lignende

Skuespilleren og realityprofilen har ingen planer om å følge strømmen, kan Adams røpe i YouTube-programmet «The Viall Files», ifølge E! News.

KJENT: Sarah Hyland ble kjent som Haley Dunphy i serien «Modern Family». Her med resten av skuespillerne, Julie Bowen, Ariel Winter, Sofia Vergara, Jesse Tyler Ferguson, Ty Burrell, Nolan Gould, Aubrey Anderson-Emmons, Rico Rodriguez, Ed O'Neill og Eric Stonestreet i 2012. Foto: NTB
KJENT: Sarah Hyland ble kjent som Haley Dunphy i serien «Modern Family». Her med resten av skuespillerne, Julie Bowen, Ariel Winter, Sofia Vergara, Jesse Tyler Ferguson, Ty Burrell, Nolan Gould, Aubrey Anderson-Emmons, Rico Rodriguez, Ed O'Neill og Eric Stonestreet i 2012. Foto: NTB Vis mer

Han kan røpe at kaka vil se «rustikkaktig» ut, og vil være helt unik.

- Sarah er så gira fordi den er så utradisjonell.

- Da vi ga den til bakeren sa hun bare: «Dette er så annerledes, jeg har aldri sett noe lignende».

ELLE-FESTEN: Emilie Stordalen om bryllup og sommerplaner. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Adams åpnet også opp om den uventede lange forlovelsen, som har blitt utsatt en rekke ganger på grunn av coronapandemien.

- Vi ble først forlovet i juli 2019, og vi skulle gifte oss 8. august 2020. Så skulle vi gifte oss 31. juli 2021. Nå har vi kommet til dette året, og jeg tror vi har innsett at hvis vi klarer oss gjennom dette, kan vi klare alt.

Til tross for å ha utsatt den store dagen, har paret kost seg med bryllupsplanleggingen. Realitystjerna kan også avsløre gode tips han har fått i forbindelse med festen.

- Jeg har hørt at man aldri skal forlate hverandres side i bryllupet. Jeg synes det er et godt et. Det andre er å ta litt tid for oss selv. Så vi drar etter seremonien, vekk fra alle andre, og bruker tid sammen, forklarer 38-åringen.

Uenige

Hyland har også forberedt seg på å bli brud, og har feiret med både gavefest i juni og utdrikningslag i Mexico måneden etter. Til stede var blant annet kjendisvenninne Vanessa Hudgens (33).

Forrige måned kunne Hyland røpe til People at det har blitt gjort noen små justeringer i løpet av planleggingen.

- Jeg skal ha flere kjoler enn det jeg i utgangspunktet planla, innrømmet hun den gang.

BRYLLUP: Pia Tjelta og Oddgeir Thune avslørte at de hadde forlovet seg i 2020. Slik svarte hun da vi spurte om bryllupsplanene. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Til nettstedet kunne de også avsløre hva de er uenige om: I hvilken grad hundene deres, blodhunden Carl og labradoren Boo, skal medvirke i bryllupet. Hyland vil gjerne ha dem som gjester, men Adams er mer skeptisk.

- Det er antagelig det vi er uenige om, men jeg er samtidig enig. Boo elsker når jeg prøver (brudekjoler, journ. anm.) hjemme. Hvis jeg har et langt slør, elsker hun å sitte på det. Hun liker å være involvert. Hun er en jente-jente. Og jeg kan bare se for meg skaden og møkket som hun ville utsatt den hvite kjolen for.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer