Katharina Andresen:

Røper detaljer om flyttingen

- Blir noen hektiske måneder framover. 

BLIR MED: Katharina Andresen røpet forrige uke at hun skulle flytte til London. Overfor Dagbladet forteller hun nå at samboeren, Frederic Kvasnes, blir med. Her er duoen fotografert på Se og Hørs kjendisgalla den 3. november. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLIR MED: Katharina Andresen røpet forrige uke at hun skulle flytte til London. Overfor Dagbladet forteller hun nå at samboeren, Frederic Kvasnes, blir med. Her er duoen fotografert på Se og Hørs kjendisgalla den 3. november. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For omtrent ei uke siden ble det kjent at Katharina Andresen (24), en av arvingene til Ferd-milliardær Johan Andresen (58), rømmer landet til fordel for studier i London. Den gang ønsket ikke 24-åringen, som de siste åra har blitt mer og mer beskjeftiget med rampelyset, å kommentere saken.

Andresen har tidligere studert økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI i Oslo, men droppet ut etter ei tid. Nå går turen til London, for å studere Global Management ved Regent's. Skolen ligger sentralt til, rett ved Baker Street.

Da hun troppet opp på Se og Hørs kjendisgalla i starten av november, var hun mer enn snakkesalig om flytteplanene.

Tar med kjæresten

- Jeg er litt usikker på når jeg skal begynne. Jeg hadde jo egentlig søkt om å komme inn i september, og jeg kom inn, men det blir litt dumt å flytte nå. Da må jeg ta igjen en hel måned. Planen er derfor å begynne i januar, om det lar seg gjøre, sier hun.

I London skal hun ta en bachelor. Ifølge universitetets nettsider koster det rundt 90 000 kroner i semesteret å studere ved den kjente skolen, en regning som hun tvilsomt har problemer med å betale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer