Camilla Lorentzen:

Røper detaljer om flyttingen

- Vi gleder oss helt sjukt mye.

FLYTTER: Julie Visnes og Camilla Lorentzen pakker bagen og flytter om drøye to uker. Foto: Privat
FLYTTER: Julie Visnes og Camilla Lorentzen pakker bagen og flytter om drøye to uker. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år kunne influenser-paret Camilla Lorentzen (32) og Julie Visnes (25) røpe en stor nyhet. Etter et halvt år som kjærester tok de nemlig forholdet et skritt videre og kjøpte drømmehuset.

Gladnyheten delte Lorentzen på sin Instagram:

«VI HAR KJØPT HUS! Etter en nervepirrende budrunde, hvor vi var sikre på at vi kom til å tape, sto vi til slutt igjen som eiere av et helt flunkende nytt hus. Åtte minutters gange til stranda og skogen rett bak huset. Jeg kunne ikke drømt om noe bedre», skrev influenseren til et kyssebilde av seg selv og Visnes.

Innlegget er for øvrig fjernet.

HYLLET: Influenser Camilla Lorentzen har over 90 000 følgere på Instagram, og der blir hun både hyllet og kritisert. Vis mer

- Kan ikke tro

Denne sommeren kunne imidlertid 32-åringen komme med enda en spennende nyhet. Også denne delte hun på bildedelingstjenesten:

«Kan ikke tro at vi flytter til Kreta om to måneder », skriver hun under et bilde av Visnes og seg selv som kysser under noen palmer.

Kjæresten har i tillegg kommentert «HJERTET MITT, JEG GLEDER MEG SÅ MYE», til innlegget.

- Vi har begge hatt lyst til å reise en stund, men på grunn av covid har det ikke vært så store muligheter. Når det nå ble mulig igjen, og vi reiste på ferie til Kreta, ble vi minnet på hvor fantastisk vi synes det er å reise og bestemte oss fort for å gjøre det igjen så raskt som mulig. Det sier Lorentzen til Dagbladet.

Og raskt ble det. Paret flytter sørover allerede 28. september. Hun forteller at de i første omgang blir værende fram til jul, og at de skal leie en leilighet i Heraklion.

FLYTTET SAMMEN: Blogger Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Nihu gikk drastisk til verks i forberedelsene til årets «Skal vi danse»-sesong. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Ingen ferie

- Vi reiser til Kreta fordi vi likte oss så godt der, og fordi vi foreløpig ikke vil reise ut av Europa. I tillegg er de utrolig liberale og imøtekommende der, noe som dessverre er noe vi som et lesbisk par er nødt til å tenke på, forklarer influenseren på spørsmål om hvorfor valget falt på nettopp Kreta.

Kreta er en av de feriestedene flest nordmenn reiser til om sommeren, og nå har også influenser-paret forelsket seg i den greske øya. Men 32-åringen understreker imidlertid at det ikke er noen ferie de skal på.

- Vi skal gjøre alle de tingene vi vanligvis gjør hjemme: Jobbe, trene og være sammen. Men i tillegg får vi oppleve noe litt annet enn her i Norge.

- Vi gleder oss helt sjukt mye til å reise, oppleve og dele alt med de deilige følgerne våre mens vi gjør alt dette! Vi skal skape masse fantastisk innhold mens vi er borte, lover hun avslutningsvis.

TÅRER: Dplay-serien «Bendtner & Philine» er populær i Danmark, og i den siste episoden oppstår det en ny krangel mellom den tidligere fotballstjernen Niklas Bendtner og kjæresten Philine Roepstorff. Dplay skifter snart navn til «Discovery Pluss» Vis mer

Forlovet seg

Mens de er der nede kan de imidlertid benytte muligheten til å feire ett år som forlovet. I november i fjor kom nemlig nyheten om at Visnes hadde fridd:

«She put a ring on it», skrev Lorentzen på Instagram, og fortsatte:

«I noen uker har jeg mottatt biter av en historie med noen dagers mellomrom. Hver eneste lille del er blitt skrevet på bilder av oss, og i går kveld endte det hele i et puslespill hvor den fineste jenta i verden spurte om jeg ville gifte meg med henne. Bare oss. Helt alene. Akkurat som vi liker det. Åja, jeg så klart ja».

- Jeg hadde egentlig ikke ventet det i det hele tatt, men det føles bare så riktig. Du vet når hjertet smiler og du får en god følelse? Sånn har jeg det nå, fortalte hun stolt til Se og Hør da.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

Og hvem vet? Kanskje paret også får tid til litt bryllupsplanlegging mens de koser seg i varmen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer