Tone Damli:

Røper detaljer om forholdet

Artisten og samboeren er ikke fremmed for å prege hverdagen med romantikk.

SKADET SEG: Gjennom sommeren har Tone Damli delt flere bilder av seg selv i rullestol og med krykker. Nå gir hun helseoppdatering etter skaden. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

Kalenderen viser september, og sommeridyll og feriekos har blitt byttet ut med jobb og hverdag.

Det er det trolig flere nordmenn som kjenner på når høstmørket senker seg, og blant disse er også Tone Damli (34).

- Jeg synes alltid den første uka er litt vanskelig og det er litt rart å omstille seg på et vis. Men nå er vi godt inn i det!, forteller Damli når Dagbladet møter stjerna på Bowling Celebrity Invitational på mandag.

Sommeren har artisten blant annet tilbrakt i Italia, der den gode stemningen brått ble brutt av en skade i foten.

Til Dagbladet kan Damli fortelle at hun fremdeles har vondt. Ifølge 34-åringens lege skal hun helst la være å belaste foten for mye, men med små barn i hus er det lettere sagt enn gjort.

- Jeg har latt det stå til, så får den bare bli bra når den er bra!

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørsmål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Stearlinlys og vin

Nå har derimot både sangfuglen og samboeren Markus Foss (40) vendt tilbake til jobb, og hverdagen preges også av å være foreldre til Billie (8) og Marlon (1). Med full kalender og småbarnstilværelse er det ikke like lett å prioritere romantikk.

- Det blir jo som regel den hverdagsromantikken som vi prøver å få til etter at ungene har lagt seg. Det er ikke så mye som skal til, for meg handler det egentlig bare mest om å være sammen. Kanskje tenne litt stearinlys og dele en flaske vin om det passer seg, forteller 34-åringen.

TÅRER: Tone Damli bryter ut i tårer når hun tenker på avreise til «Kompani Lauritzen». Video: TV2 Vis mer

- Vi må bare prøve å gjøre hverdagene så fine som mulig, og de er dritfine rett og slett.

- Arena for flørting

Ferieslutt betyr også sesongstart på andre sesong av Damlis podkast, «Råning med Tone».

- Hva er ditt forhold til råning? Var du ei rånerype?

- Jeg var jo til dels det, jeg råna en hel del. Jeg har en bror som er ti år eldre som var ganske rånete. Og så ble jeg jo gutteinteressert, og da skulle man råne med litt de, sier hun lurt.

- Det er en arena både for det sosiale, men også for flørting da jeg var yngre. Så Sogndal er en råneplass, sier artisten lattermildt.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørsmål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Tobarnsmora innrømmer at det fremdeles hender hun kaller fram sin indre råner og kjører rundt i nærheten av Blommenholm, der hun bor med familien.

- Det hender at jeg råner for meg selv hjemme. Det er egentlig å kjøre bil litt på måfå. Men det er en frisone som jeg synes er veldig deilig.

- Får Markus bli med på rånetur?

- Det er mest han som kjører bil når vi kjører sammen. Han er pilot én og jeg er copilot!

Var uinteressert

Det var i 2013 artisten og Foss kunne bekrefte at de hadde funnet kjærligheten.

Til Dagbladet har «Butterflies»-sangeren tidligere uttalt at det tok sin tid å vinne samboerens hjerte.

- VELDIG TILFREDS: Influenser Sofie Karlstad svarer på kjæresteryktene. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch / Paramount+. Vis mer

- Markus var en fyr som sjarmerte meg umiddelbart, men han syntes ikke at jeg var noe spennende i det hele tatt. Det plaget meg veldig, så jeg var frempå, for å si det sånn. Grunnen til at jeg syntes at han var så spennende, var vel kanskje det at han ikke var interessert i meg.

Etter en god stund oppsto det imidlertid søt musikk.

- Det tok mange år før vi møttes igjen, og da sa det bare «pang». Det var visst meningen at det skulle bli sånn. Noen ganger trenger det bare å ta noen år, og jeg tror at vi møttes på et veldig fint tidspunkt i livet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer