Emilie Voe Nereng og Michael Hansson:

Røper detaljer om forholdet

- Gleder meg til hver dag med henne.

KJÆRESTER: Emilie Voe Nereng har funnet lykken med den tidligere barnestjernen Michael Hansson. Foto: Privat
KJÆRESTER: Emilie Voe Nereng har funnet lykken med den tidligere barnestjernen Michael Hansson. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Mandag kom nyheten om at TV-profil og influenser Emilie Voe Nereng (27) har fått kjæreste. Det røpet Nereng selv i et innlegg på Instagram.

«Tenk at en av årets gråeste måneder endte opp med å bli en av de mest fargerike. November startet med tidenes herligste bursdagsfeiring og gikk over til hyttetur, Maemo med broren min, julekonsert, friendsgiving, ferdigstilt bok, og på toppen av alt fikk jeg meg kjæreste!» var blant det Nereng skrev til en video med flere snutter fra livet hennes den siste tida.

Nerengs utkårede er ingen ringere enn Michael Hansson (32), som for mange er kjent fra NRK-serien «Johnny og Johanna». Serien gikk på TV fra 2004 til 2006, og i etterkant valgte Hansson å trekke seg fra rampelyset.

MYSTISK DATE: Emilie Nereng hadde med seg en mystisk date på Alexandra Joners halloweenfest. Reporter: Elise Aksnes. Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Han gjør meg veldig glad. og jeg er utrolig forelsket, kunne Nereng fortelle til Dagbladet da forholdet ble kjent.

Hansson kunne også bekrefte forholdet overfor Dagbladet.

- Ja, er det ikke stas? Jeg er åpenbart veldig fornøyd og veldig forelsket, uttalte han.

Røper detaljer

Nå kan 32-åringen også avsløre hvordan de to møttes.

- Jeg sendte henne faktisk en melding på Instagram i september, og ble ganske paff da hun faktisk sa ja til å møtes, skriver Hansson i en tekstmelding til Dagbladet.

FORELSKET: Hansson innrømmer at han ble paff da Nereng sa ja til å møte han. Foto: Privat
FORELSKET: Hansson innrømmer at han ble paff da Nereng sa ja til å møte han. Foto: Privat Vis mer

- Siden har vi gjort masse gøy sammen og blitt veldig forelsket. Jeg klyper meg i hvert fall fortsatt i armen og gleder meg til hver dag sammen med henne, deler han videre.

Dagbladet har også vært i kontakt med Emilie Voe Nereng, som ikke har noe å tilføye i saken. Hun opplyser riktignok at hun er enig med uttalelsene til Hansson.

Det har lenge vært spekulert på om Nereng hadde en romanse på gang, og ryktene fikk fart på seg da hun dukket opp på en halloweenfest i oktober med en mystisk mann som skjulte identiteten bak en maske.

- Jeg er black swan. Han er tilbehør, leid inn for kvelden. (...) Jeg er veldig fornøyd så langt, sa 27-åringen kryptisk den gang.

Det var i august det ble kjent at den tidligere toppbloggeren og hennes tidligere forlovede, Torgeir Glomnes Johansen, hadde gått hver til sitt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer