Emma Ellingsen:

Røper detaljer om framtida

Emma Ellingsen letter på sløret om framtidsplanene.

ÅPENHJERTIG «Bloggerne»-profilen Emma Ellingsen deler åpenhjertig om kjønnsoperasjonen og framtidsplaner. Foto: TV 2

ÅPENHJERTIG «Bloggerne»-profilen Emma Ellingsen deler åpenhjertig om kjønnsoperasjonen og framtidsplaner. Foto: TV 2

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Infleunser Emma Ellingsen (20) har tatt Norge med storm helt siden hun i 13-års alderen dukket opp i TV-serien «Født i feil kropp». Siden har hun vært å se i flere tv-program, blant annet som programleder i serien «Emmas stemme».

I et intervju med «God kveld Norge» åpner nå den unge stjerna seg om tida etter den etterlengtede operasjonen, og håpet hun har for framtida.

DELER: Emma Ellingsen er aktuell med ny sesong av «Bloggerne», der seerne får følge henne tett i prosessen med den kjønnskorrigerende operasjonen hun var gjennom i vår. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

- Veldig skummelt

I mai i år fikk nemlig 20-åringen den kjønnsbekreftende operasjonen hun lenge har ventet på. Etter planen skulle operasjonen gjennomføres i august i fjor, men grunnet pandemien ble den utsatt til i vår.

I intervjuet røper Ellingsen at hun våknet glad etter å ha operert, men at realiteten sakte, men sikkert sank inn.

- Alt ble plutselig veldig ekte, og veldig skummelt. Det var tre, fire dager, hvor det var veldig mye gråting og veldig mange harde dager, forteller hun til «God kveld Norge».

Ellingsen legger imidlertid ikke skjul på at operasjonen åpner nye dører, og at det vil hjelpe henne med å føle seg mer «fri».

- Jeg har veldig lyst til å fortsette med det jeg gjør. Jeg har lyst til å reise mer, noe jeg også er mer komfortabel med nå etter operasjonen. Det er ikke noe som holder meg igjen her, for nå trenger jeg ikke ta pubertetsutsettende sprøyter ettersom jeg ikke har noe testosteron. Det er så mye som har blitt enklere etter operasjonen, nå føler jeg meg mer fri, fortsetter hun.

TV-AKTUELL: Emma Ellingsen er med i «Bloggerne» igjen, og vi har tatt en prat med henne om alt og ingenting. Video: Rød Løper Vis mer

I en e-post til Dagbladet, gjennom sin manager, understreker 20-åringen hvor viktig det er å dele reisen sin offentlig.

«For meg er det viktig å dele denne delen av livet mitt, når det er så mange som har vært med på reisen min hele livet. Det betyr mye for meg å vite at det kan hjelpe noen at jeg deler mine erfaringer», skriver hun.

Planer om adopsjon

I forbindelse med kjønnsoperasjon kan pasienter velge å fryse ned sperm dersom vedkommende ønsker seg barn i etterkant av inngrepet.

Ellingsen er imidlertid sikker på hun ønsker å få barn på andre måter.

ÅPENHJERTIG: Influencer Emma Ellingsen forteller om livet på Tinder, hva hun tiltrekkes av i gutter og når hun sist var på date. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg var inne på det, men jeg har egentlig vært veldig komfortabel med tanken om adopsjon så lenge jeg kan huske. For meg er adopsjon en gave i seg selv, å være der for noen som trenger et hjem. Derfor valgte jeg å ikke gjøre det, forteller hun videre i intervjuet med «God kveld Norge», og roser sykehuset for all hjelp og oppfølging.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer