«Jegertvilling»-Kristine:

Røper detaljer om frieriet

TV-profilen røper detaljer fra frieriet. Til høsten venter bryllup.

GIFTER SEG: Jegertvilling Kristine Thybo Hansen og forloveden Robert Bjørklund gifter seg 19. november. Foto: Privat
GIFTER SEG: Jegertvilling Kristine Thybo Hansen og forloveden Robert Bjørklund gifter seg 19. november. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

26. august 2019 var en stor dag i jegertvilling Kristine Thybo Hansen (31) og kjæresten Robert Bjørklund (41) sitt liv. Den dagen tok Bjørklund mot til seg og fridde til sin kjære, som han i dag, snart tre år etter det igjen, har vært sammen med i åtte år.

- Det skjedde i de svenske skoger, og jeg trodde bare at Robert skulle dra og hente en øl til oss. Dæven, det var artig, forteller Thybo Hansen til Dagbladet.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 16.03.2015 jegertvillingene bisonjakt Vis mer

Gifter seg i november

Det var VG som først omtalte at de to hadde forlovet seg. Men til Dagbladet avslører paret at dato for bryllupet er satt til 19. november, og at det blir på hjemplassen Nordreisa i Troms og Finnmark fylke.

- Det blir uformell stemning. Det viktigste er at vi koser oss - og at gjestene koser seg. At det blir en fin dag for alle. Vi er ikke akkurat formelle av oss, så vi har heller ikke tenkt til å gjøre det for stivt og pent, bedyrer Bjørklund til Dagbladet, før de begge fortsetter:

- Og så tenker vi at menyen skal speile det vi høster og gjør. Drømmescenarioet er at vi selv har jaktet, fisket og høstet alt av råvarer, men det er kanskje urealistisk.

Gjennom tre sesonger av «Jegertvillingene» på TVNorge og etter hvert Warner Bros.-eide Discovery, har tvillingene Johanne og Kristine blitt kjente fjes blant det norske folk. I 2018 var de begge også med i «Farmen kjendis» på TV 2.

STOLT: Kristine Thybo Hansen tok dette Snapchat-bildet og sendte til familien. Søstera, jegertvilling Johanne Thybo Hansen, trodde det hele var en fleip. Foto: Privat
STOLT: Kristine Thybo Hansen tok dette Snapchat-bildet og sendte til familien. Søstera, jegertvilling Johanne Thybo Hansen, trodde det hele var en fleip. Foto: Privat Vis mer

- Ring som erstatning

Hvem er så forlover i Kristines bryllup i høst? Tvillingsøstera Johanne, selvsagt.

- Johanne er forlover, ja. Sammen med bestevenninna mi, røper den gifteklare 31-åringen.

TV-FJES: Johanne og Kristine Thybo Hansen har gjort seg bemerket som «Jegertvillingene» på TVNorge. Foto: Warner Bros. Discovery
TV-FJES: Johanne og Kristine Thybo Hansen har gjort seg bemerket som «Jegertvillingene» på TVNorge. Foto: Warner Bros. Discovery Vis mer

- Så hvordan fridde du Robert?

- Kristine begynte tidligere på våren å snakke om at hvis ikke jeg fridde kom hun til å fri når det ble skuddår. Jeg tenkte jeg ikke kunne gi henne den gleden der, så da var det ingen vei utenom, sier han og ler.

Han fortsetter:

- Det var en kjempefin kveld. Vi satt der ved bålet, tok noen øl - og mimret litt om da vi møttes. Da stemninga nærmet seg høydepunktet tenkte jeg at det var på tide. Jeg var så nervøs at det dirret i hele kroppen...

Ringen lå gjemt i jakkelomma, forteller han.

- Så da hun skulle reise seg for å hente noe mer drikke til oss skubbet jeg henne ned i stolen, og det var da hun trodde jeg bare skulle hente øl. Men jeg satte meg heller ned på kne, og så fikk hun ring på fingeren som en erstatning, sier han og ler.

GODT FORHOLD: Kristine Thybo Hansen og Robert Bjørklund forlovet seg i 2019. Snart gifter de seg hjemme i Nordreisa. Foto: Privat
GODT FORHOLD: Kristine Thybo Hansen og Robert Bjørklund forlovet seg i 2019. Snart gifter de seg hjemme i Nordreisa. Foto: Privat Vis mer

- Og hva gikk gjennom hodet i de sekundene der?

- Jeg var ganske sikker på at hun kom til å svare ja. Men det var en veldig spesiell følelse og ikke noe man gjør hver dag, akkurat. Nervene satt langt over ørene, erkjenner Bjørklund.

Sammen for alltid

Én av de aller første som fikk vite om den store begivenheten var Kristines tvillingsøster Johanne. Det ble en følelsesladd affære.

- Vi sendte en «snap» av ringen, men både Johanne og mamma trodde ikke på det, de trodde alt var en fleip. Men Johanne ringte oss, og da skjønte hun at det var sant. Hun begynte å hylgråte. Hun gråt mer enn meg tror jeg, sier Kristine Thybo Hansen, som nok heller ikke er så hard som mange har inntrykk av etter å ha sett henne på TV-skjermen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 16.03.2015 jegertvillingene bisonjakt Vis mer

- Jeg er veldig følsom! Så ja, jeg begynte å gråte. Jeg både gråt, hikstet og lo. Jeg hang meg sånn opp i den ølgreia, for det var så morsomt. Det var en følelse jeg aldri noensinne har kjent på, altså det å bli fridd til, bedyrer jegertvillingen, som er hundre prosent sikker på at hun har truffet mannen i sitt liv, til Dagbladet.

- Vi kommer aldri til å gå fra hverandre, vi skal bli gamle og grå sammen, fastslår hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer