Carole Middleton:

Røper detaljer om tida med barnebarna

Hertuginne Kates mor, Carole Middleton, trives stort med barnebarnas nærvær.

GLAD I BARNEBARNA: Carole Middleton har til sammen fem barnebarn. Tre av dem lever som kongelige. Foto: Rupert Hartley/REX/NTB
GLAD I BARNEBARNA: Carole Middleton har til sammen fem barnebarn. Tre av dem lever som kongelige. Foto: Rupert Hartley/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det er alltid en stor nysgjerrighet knyttet til enhver kongelig familie. Hvem de er helt privat og hva de bedriver tida med, foruten kongelige plikter, er spørsmål flere trolig stiller.

Av den grunn blir oppmerksomheten ofte rettet mot folk som kan fortelle litt om den kongelige hverdagen - og særlig gøy er det når de kongelige selv deler fra hverdagen.

Spesielt familien til prins William (38) og hertuginne Kate (39) har øynene rettet mot seg - ikke bare grunnet den pågående konflikten mellom William og prins Harry (36) - men også fordi hertugparet, etterfulgt av deres sønn prins George (7), er ventet å sitte på tronen i mange tiår framover.

Og nå har Kates egen mor, Carole Middleton (66), innfridd folks ønsker og delt litt fra livet med sine fem barnebarn.

Mye ute

I et nylig intervju med Saga Magazine, gjengitt av People, kunne Carole nemlig røpe hva hun pleier å gjøre når hun har besøk av barnebarna. Per nå er det Kate og Williams barn George, Charlotte (5) og Louis (3), samt Pippa Middletons (37) barn Arthur (2) og Grace (1 md.), som krydrer bestemoras hverdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer