Silje Nordnes:

Røper: Dette vet hun om «Maskorama»

Silje Nordnes avslører om hun vet mer om «Maskorama»-deltakerne enn tv-seerne.

PROGRAMLEDER: Silje Nordnes leder «Maskorama», men hva vet hun egentlig om deltakerne? Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
PROGRAMLEDER: Silje Nordnes leder «Maskorama», men hva vet hun egentlig om deltakerne? Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Over 1,1 millioner nordmenn benket seg foran tv-skjermen forrige lørdag for å få med seg premieren på NRK-suksessen «Maskorama».

Programmet kan nok regnes som landets største gjettelek, og hittil har vi bare fått vite at Arve Juritzen (61) «var» frosken.

Det er imidlertid flere uker til vi får vite hvilke kjendiser som har gjemt seg bak alle maskene, og hemmeligholdet rundt deltakerne kan få enhver nysgjerrig person til å gå på veggen.

Fram til vinneren blir kåret, dryppes det bare små hint til publikum.

Dette vet hun

Heller ikke programleder Silje Nordnes (36) vet noe mer enn seerne. Så hvordan får de egentlig prøvene til å gå opp uten at hun møter deltakerne?

- Jeg har mine egne prøver, og da er jeg alene der - i tillegg til crewet, selvfølgelig, men deltakerne er ikke der. Når jeg ikke har prøver eller er på sending, er jeg på et hotellrom der ute, forteller hun til Dagbladet.

«Maskorama» spilles inn på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Lillestrøm.

Nordnes forsikrer også om at hun ikke vet noe mer enn mannen i gata.

- Jeg ser jo figurene når vi har sending, men utover det skal jeg også se så lite som overhodet mulig, fortsetter hun, og legger til at hun ikke får noen ekstra hint.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer