Coleen Nolan:

Røper diagnose: - Er så lei

Artisten er den fjerde søsteren til å bli diagnostisert med kreft.

SYK: Coleen Nolan (t.h) har blitt diagnostisert med kreft. Her med søstrene Linda og Maureen. Foto: Jeremy Craine/REX/NTB
SYK: Coleen Nolan (t.h) har blitt diagnostisert med kreft. Her med søstrene Linda og Maureen. Foto: Jeremy Craine/REX/NTB Vis mer
Publisert

Coleen Nolan (58) har blitt diagnostisert med kreft. 58-åringen deler selv den triste nyheten i en episode av talkshowet «Loose Women».

Nolan er best kjent fra sanggruppa «The Nolans» med sine fem søstre.

Tre av Nolans søstre har også blitt diagnostisert med kreft gjennom åra. Bernie døde av sykdommen i 2013, mens Linda (64) tidligere i år fortalte at kreften hadde spredd seg til hjernen hennes og at hun «forberedte seg på det verste», ifølge Sky News.

Søsteren Anne (72) ble diagnostisert med brystkreft for tre år siden, men er i dag helt frisk.

Tyray i «90 Day Fiancé: Before the 90 Days» ble catfishet i fire år. Video: Nora Skavhaug, «90 Day Fiancé: Before the 90 Days»/discovery+. Vis mer

I «Loose Women»-episoden forteller Coleen at kreften ble oppdaget ved en tilfeldighet. 58-åringen var opprinnelig hos hudlegen med et annet problem.

- Jeg ble bedt om å komme tilbake, men han var veldig flink. Han sa «Hør, det er ikke noe å bekymre seg for. Det er faktisk en kreft som ikke nødvendigvis sprer seg, men den må behandles».

Sykdommen har i lang tid preget søstrene, og Coleen synes det var en tung beskjed å få.

- Jeg er så lei kreft. Min første tanke var å ikke si noe til familien for det virket så lite viktig i forhold til hva søstrene mine har vært gjennom. Tenk på det Linda går gjennom nå som det har spredt seg til hjernen hennes.

Kim Kardashian sjokkerer familien i «The Kardashians». Video: «The Kardashians» - TV 2 Play/Disney+. Vis mer

Ifølge Sky News er Linda veldig stolt over søsteras håndtering av diagnosen.

- Hun fulgte instinktet sitt, fant noe som ikke stemte og sjekket det opp. Hvis du oppdager noe utenom det vanlige hos deg, vennligst få det sjekket. Ikke vær redd, oppfordrer hun ifølge Sky News.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer