Whitney Collings:

Røper dødsårsaken

Realityprofilen ble bare 33 år gammel.

DØD: Realityprofilen Whitney Collings ble bare 33 år gammel. Foto: Privat
DØD: Realityprofilen Whitney Collings ble bare 33 år gammel. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av desember i fjor ble det kjent at den amerikanske realitystjerna Whitney Collings hadde gått bort, bare 33 år gammel. Collings døde på et sykehus i nærheten av hjembyen Boston, meldte kjendisnettstedet TMZ den gang.

Collings var å se i den tredje sesongen av skandalerealityen «Bad Girls Club», som gikk på tv i 2008 og 2009. Den gang var hun 21 år gammel, og studerte biologi og fysikk ved Salem State University i Massachusetts. På grunn av en uoverensstemmelse ble det bare med den ene sesongen, ifølge Variety.

Dødelig miks

Nå er 33-åringens dødsårsak klar. TMZ har fått tilgang til dødsattesten, der det kommer fram at dødsfallet skyldtes en dødelig miks av brennevin og tunge narkotiske stoffer, deriblant kokain og fentanyl. Collings hadde også det reseptbelagte angstdempende legemiddelet klonazepam i blodet.

Akutt forgiftning står oppført som dødsårsak.

Stor sorg

Whitney Collings døde på Melrose-Wakefield Hospital i Boston 3. desember i fjor. Hun ble stedt til hvile i Peabody i Massachusetts 10. desember.

Det var mora Linda Houghton Collings som kunngjorde det hjerteskjærende tapet av dattera på Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer