Stine Alice Claussen-Væringstad:

Røper «Farmen»-flørt

- Glad jeg hadde han der inne.

ROMANSE: Stine Alice Claussen-Væringstad erkjenner at det var flørting mellom henne og en av de andre deltakerne inne på «Farmen»-gården. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
ROMANSE: Stine Alice Claussen-Væringstad erkjenner at det var flørting mellom henne og en av de andre deltakerne inne på «Farmen»-gården. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da årets «Farmen»-deltakere ble kunngjort, tok det ikke lang tid før flere la merke til et helt spesielt grep fra produksjonens side i castingen.

Av de fjorten deltakerne som var med fra start, var nemlig åtte under 31 år, og alle disse opplyste i forkant av innspillingen at de var single. Dermed åpnet døra seg for potensielle «Farmen»-flørter.

FØRSTE EPISODE: Årets «Farmen»-sesong er i gang, og denne gangen har produksjonen gjort et spesielt grep i castingen sin. Vis mer

Og flørting ble det på realitygården.

Overfor Dagbladet kan nemlig Stine Alice Claussen-Væringstad (22), som ble den tredje deltakeren til å forlate konkurransen, avsløre at hun og meddeltaker Erik Rotihaug (24) fikk et godt øye til hverandre.

FLØRT: Erik Rotihaug fra Nordfjoreid og Stine Alice Claussen-Væringstad fra Drammen fant tonen inne på TV 2s realitygård. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FLØRT: Erik Rotihaug fra Nordfjoreid og Stine Alice Claussen-Væringstad fra Drammen fant tonen inne på TV 2s realitygård. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Veldig god kjemi

I forkant av «Farmen»-innspillingen fortalte Claussen-Væringstad at hun var åpen for en potensiell flørt, selv om ikke det var hovedmotivasjonen for deltakelsen. I og med at 22-åringens opphold ble såpass kort, er det derimot det hun sitter igjen med.

- Inne på gården tenkte jeg veldig mye på at folk skulle se meg på tv, og at ting derfor ikke måtte framstilles feil - at min «Farmen»-opplevelse ikke bare skulle handle om en flørt. Men så ble jo det eneste jeg fikk etter «Farmen», den lille flørten, forteller hun lattermildt, men påpeker at hun også står igjen med gode vennskap og opplevelser.

Tidlig i innspillingen ble det nemlig raskt tydelig at de to unge deltakerne hadde en god tone, noe også produksjonen la merke til. Det ble dermed mye oppmerksomhet derfra.

- Jeg fikk jo veldig god kjemi med Erik, selv om jeg benektet det litt der inne. Men vi kom veldig godt overens, og jo mer vi prata sammen, jo bedre venner ble vi. Så jeg er glad jeg hadde Erik på gården, forteller hun.

TAPTE: Stine Alice Claussen-Væringstad ble sjokkert da hun ble slått i tvekampen. Video: TV 2 Vis mer

At produksjonen la såpass godt merke til den flørtende tonen mellom dem, ble derimot raskt et problem for de to deltakerne. Det er nemlig ikke lett å bli kjent med noen med et helt kamerateam på slep, understreker Rotihaug. Han nøyer seg med følgende utsagn omkring produksjonens interesse:

- Det ble litt i overkant.

Claussen-Væringstad lot seg imidlertid irritere kraftig.

- Jeg ble så forbanna på produksjonen, for de dreiv og filma oss hele tida. Jeg og Erik ville jo være med hverandre, men kameraene kom etter oss hver gang vi var i nærheten av hverandre. Da ble jeg fort litt klein, for vi hadde jo den flørtende tonen. Men da kameraene kom ville vi jo ikke ha den tonen, for vi ville ikke at det skulle se sånn ut, ikke sant? I hvert fall ikke hele tiden.

FLØRTENDE TONE: Stine Alice Claussen-Væringstad bekrefter overfor Dagbladet at hun og Erik Rotihaug flørtet inne på gården. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FLØRTENDE TONE: Stine Alice Claussen-Væringstad bekrefter overfor Dagbladet at hun og Erik Rotihaug flørtet inne på gården. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Kjeftet på produksjonen

Det konstante jaget fra produksjonen og kamerateamet - som jo er en naturlig del av det å være med på et realityprogram - førte til at duoen til tider måtte «rømme» fra hverandre.

- Hvis kameraene kom da vi skulle ta opp poteter, for eksempel, så måtte jeg bare be Erik om å løpe på do, så tok jeg opp potetene selv, sier hun lattermildt til Dagbladet.

22-åringen fra Drammen tok derfor saken i egne hender, og sa fra til produksjonen at det ble for mye. For eksempel mener hun de ikke filmet like mye av vennskapet og interaksjonen hennes med de andre deltakerne underveis.

FLØRT: Erik Rotihaug sjarmerte blondinen fra Drammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FLØRT: Erik Rotihaug sjarmerte blondinen fra Drammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Hver gang Erik og jeg skulle noe, så var de etter oss med en gang. Det ble etter hvert litt slitsomt. Så da sa jeg ordentlig fra en gang, at «hallo, hva driver dere med? Kan dere slutte?». Etter det turte de ikke spørre meg om Erik, for jeg ble sint på dem, sier Claussen-Væringstad og ler.

Resultatet av dette ble at det som ble vist på tv i intervjusettinger fra gården, bare gikk på hva 24-åringen fra Nordfjordeid syntes om blondinen fra Drammen.

- Så det ser jo litt sånn tullete ut, da.

KLAR FOR KAMP: Årets deltakere består blant annet av en spirituell coach, en livvakt og en politibetjent. Gården de 14 deltakerne skal bo på heter Lundereid, og ligger i Kragerø kommune, drøye 15 kilometer unna sentrum. Vis mer

Fortsatt god kontakt

Claussen-Væringstads «Farmen»-opphold tok imidlertid brått slutt da hun forrige uke, som tredje deltaker, måtte forlate gården da hun tapte tvekampen i melkespannholding mot Ingebjørg Monique Haram (30).

Hvordan forholdet til Rotihaug ville utviklet seg hvis hun hadde blitt værende lenger, er hun usikker på.

- Det ble ikke noe voldsomme greier mellom oss før jeg dro. Men jeg vet ikke, om jeg hadde vært der lenger - om det kanskje hadde blitt til noe da.

Rotihaug bekrefter den gode kjemien med Claussen-Væringstad og legger til at det var synd at hun ikke ble værende lenger på gården, slik at de to kunne bli enda bedre kjent.

I dag har de to fortsatt god kontakt, og utelukker ikke et besøk til hverandre.

- Erik og Berit er vel de to jeg har best kontakt med i dag, de var jo mine nærmeste der inne. Så vi får se om jeg kanskje drar og besøker Erik etter hvert, forteller hun, og understreker:

- Foreløpig så er vi jo bare venner. Vi er ikke kjærester eller noe sånt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer