Marion Ravn:

Røper flamme:
- En fantastisk fyr

Fredag gjester artisten «Lindmo», og der letter hun på sløret om sitt eget kjærlighetsliv.

ÅPNER OPP: Marion Ravn forteller om kjærligheten på «Lindmo». Se hele sendingen lineært 21.50 fredag eller på NRKTV. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag gjester popstjerne og «Maskorama»-dommer Marion Ravn (38) «Lindmo» på NRK og der kommer hun med ikke bare én, men to gledelige overraskelser.

Først, hun er aktuell med nytt album som slippes samme dag, og som er på norsk. Dette er hennes andre album på norsk, etter hun i mange år har jobbet mot en internasjonal karriere i 20 år.

Så poengterer talkshow-vert Anne Lindmo (52) at det har skjedd noe med tekstene hennes, og det er da avsløringen kommer:

- Nå har jeg møtt en helt fantastisk fyr, innrømmer en fnisete Ravn, og berømmet han videre for å få henne til å skrive glade låter - noe hun aldri har gjort før.

- Jeg følte at det var litt vanskelig å holde det hemmelig nå som den plata er ute fordi det er så tydelig når man hører på tekstene.

Ravn forteller at de har vært samboere i over to år, men at hun synes det har vært deilig å holde forholdet litt for seg selv.

Kjæresten jobber ikke i musikkbransjen, men er HMS-sjef i et bemanningsfirma, og duoen møttes på datingappen Tinder.

- Det var faktisk første og eneste Tinder-date. Den satt med en gang. Jeg hadde store planer om å kose meg hele sommeren, så jeg ble litt skuffa da det var så bra, fleiper 38-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.