Rød Løper og podkast:

Røper flau kjendisflørt: - Døde ut

Gjenopplever pinlige øyeblikk.

SKVÆRER OPP: Kine Falch, Thea Hope og Jonas Scheie Hammer leder «Rød Løper»-podkasten. Denne uka skværer de opp med Einar Tørnquist - blant annet. Foto: Håkon Jørgensen
SKVÆRER OPP: Kine Falch, Thea Hope og Jonas Scheie Hammer leder «Rød Løper»-podkasten. Denne uka skværer de opp med Einar Tørnquist - blant annet. Foto: Håkon Jørgensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det var ikke en finger i rumpa, det var for å vise hva en finger i rumpa egentlig er, sa «Rød Løper»-programleder Jonas Scheie Hammer (28) i fjor, etter at han tilsynelatende hadde gitt TV-profil Einar Tørnquist (39) en «julefinger».

Det som i utgangspunktet skulle være en uskyldig spøk skapte overskrifter her til lands, og når «Rød Løper» denne uka slipper den første episoden av podkasten med samme navn, blir naturligvis hendelsen dratt opp igjen.

- Masse kjeft

Podkasten ledes av ovennevnte Jonas Scheie Hammer, Kine Falch (29) og Thea Hope (30).

- Det er et under at jeg aldri har blitt slått ned noen gang, sier Hammer i «Rød Løper», før han legger til at han har hatt hendelsen hengende over seg, og heller ikke har snakket med Tørnquist siden.

Trioen bestemmer seg derfor for å ringe TV-profilen, og spør ham rett ut om hvordan han ser tilbake på den overraskende «julefinger'n».

- Du fikk jo masse kjeft fordi du stakk en finger i rumpa på meg, sier Tørnquist, og fortsetter:

- Det var rart, ja, men samtidig veldig forglemmelig. Da journalister ringte meg hadde jeg glemt det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer