Jan Thomas og Harlem Alexander:

Røper flytteplaner: - Er det mulig?

Under et halvt år etter at paret kjøpte drømmeleiligheten ønsker kjendisstylisten å flytte ut av byen.

VIL FLYTTE: Kjendisstylist og tv-profil Jan Thomas drømmer om å kjøpe hus utenfor Oslo med samboeren Harlem Alexander og hunden Tyr. Foto: Espen Solli / Se og Hør
VIL FLYTTE: Kjendisstylist og tv-profil Jan Thomas drømmer om å kjøpe hus utenfor Oslo med samboeren Harlem Alexander og hunden Tyr. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I forrige ukes episode av kjendisstylist Jan Thomas (54) og programleder Einar Tørnquists (38) podkast «Jan Thomas og Einar blir venner», avslørte førstnevnte at han har luftet for samboeren Harlem Alexander (33) at han ønsker å flytte fra Oslo.

54-åringens flytteplaner kommer overraskende på da han og Harlem i fjor gikk til innkjøp av sin første leilighet sammen i Oslo. Paret falt den gang pladask for en leilighet i eksklusive Drammensveien som ligger vis-à-vis den russiske ambassaden.

Når Dagbladet slår på tråden for å høre om flytteplanene, utbryter kjendisstylisten:

- Altså, er det mulig? Vi har ikke bodd her ett år en gang og det er en praktfull leilighet. Vi forter oss sakte og har begynt å se oss litt rundt.

Har ligget i kortene

Videre forklarer Jan Thomas at de stortrives i leiligheten som befinner seg i det han beskriver som et eventyrlig område med fantastiske naboer. Han påpeker imidlertid at de savner utsikt og et større uteområde for hunden Tyr.

Det å flytte ut av Oslo er noe 54-åringen har hatt lyst til lenge.

- Etter at jeg bodde på Nordstrand i en sveitservilla med hage fant jeg ut at det å bo i hus passer meg veldig bra. Det har ligget i kortene veldig lenge, men jeg har hatt venner som har sagt at jeg ikke får lov til å flytte ut av byen fordi da ser de meg aldri, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.