Kristin Gjelsvik:

Røper flytteplaner etter bruddet

- Jeg vet at han kommer til å elske den nye tilværelsen.

FLYTTER: Kristin Gjelsvik avslører at hun skal flytte fra Drammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTER: Kristin Gjelsvik avslører at hun skal flytte fra Drammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For bare to uker siden bekreftet influenser og blogger Kristin Gjelsvik (35) og Dennis Poppe Thorsen (30) at de hadde gått hver til sitt, etter over et tiår som kjærester.

Som følge av bruddet var det trolig flere som lurte på hva som kom til å skje med parets bosituasjon, kanskje spesielt siden de deler sønnen Falk (3) sammen.

Onsdag ettermiddag kommer Gjelsvik med en oppdatering på Instagrams historiefunksjon. Der hadde hun spurt følgerne sine om å stille henne spørsmål om det de lurte på, og nå avslører hun hvor veien går videre.

En av følgerne spurte henne nemlig om planen fortsatt er å bo i Stavanger, men da svarte hun følgende:

- Jeg flytter til Bærum slik det ser ut nå. Dette for å komme nærmere mamma og Jon (mormor og bestefar), samt onkel og tante til Falk. Akkurat hvor vi skal bo får vi ta etter hvert, røper hun.

Samtidig forteller hun at huset i Drammen skal selges i august, og at hun allerede har funnet en barnehage til sønnen i Bærum.

- Jeg vet at han kommer til å elske den nye tilværelsen, og ikke minst at han kommer nærmere sin kusine på fire år. Her vil jeg kunne få litt avlastning ved behov, men viktigst av alt er det at Falk kommer til å stortrives. Vi har vært mye i område på besøk hos min bror, og for en drøm å komme nærmere dem, skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer