Angelina Jolie:

Røper flytteplaner

Angelina Jolie røper at hun ønsker å flytte fra USA, men må foreløpig bo der «Brad har bestemt seg for å bo».

BRUDDET: Da Brad Pitt og Angelina Jolie gikk hver til sitt i 2016, var det nok mange som måpte. Nå snakker Jolie ut om hvordan de siste fire åra har vært for henne. Foto: NTB scanpix
BRUDDET: Da Brad Pitt og Angelina Jolie gikk hver til sitt i 2016, var det nok mange som måpte. Nå snakker Jolie ut om hvordan de siste fire åra har vært for henne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55) falt pladask for hverandre i 2004, da de møttes under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith». De ble raskt et av Hollywoods heiteste par, og ble en favoritt i sladderpressen. Derfor var det overraskende for mange at paret i 2016, to år etter at de giftet seg, bestemte seg for å gå hver til sitt.

De har siden den gang uttalt seg om forholdet flere ganger på hver sin kant, men det virker ikke som at fansen føler de har fått svarene de har krav på. Eksparet, som for øvrig har barna Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11) sammen, må nemlig til stadighet svare på spørsmål om samlivet de en gang hadde.

Denne gangen har derimot Jolie, nokså uoppfordret, valgt å flette eksmannen sin inn i et nytt intervju.

Hun pryder forsida til den kommende utgaven av Harper's Bazaar, der hun snakker om «sine egne erfaringer fra de siste åra». Pitt nevnes ikke med navn, men det er ikke vanskelig å legge brikkene sammen.

- Mange vendinger

På spørsmål fra journalisten om hvorfor hun ser så fri ut i disse dager, slik hun gjorde en gang i tida, svarer hun følgende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer