Prinsesse Märtha Louise:

Røper flytteplaner

Prinsesse Märtha Louise (49) planlegger å flytte sammen med kjæresten Durek Verrett (46) i USA. Hennes tre døtre skal bli med.

KJÆRESTER: Prinsesse Märtha Louise sier hun vurderer å flytte til USA for å bo sammen med kjæresten Durek Verrett. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KJÆRESTER: Prinsesse Märtha Louise sier hun vurderer å flytte til USA for å bo sammen med kjæresten Durek Verrett. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I et intervju med VG forteller prinsessen at hun savner kjæresten som hun ikke har sett siden han reiste fra Norge like etter jul.

- Han befinner seg i Los Angeles, og nå vet vi ikke når vi ses igjen, sier prinsesse Märtha Louise i intervjuet.

Bakgrunnen for intervjuet er dokuserien « Märtha » som har premiere på TV 2 onsdag. Seerne innvies blant annet i sorgen over Ari Behn, presset fra mediene, det nære forholdet til døtrene og Märthas tanker rundt egen rolle i kongefamilien.

Avtalen med TV 2 ble inngått før Ari Behns bortgang i jula 2019, og før coronaen snudde alt på hodet. Forfatter og kunstner Ari Behn var gift med prinsesse Märtha Louise fra 2002 til 2016. Sammen har de døtrene Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah (12).

Da prinsessen var med i «Helt Harald» på TV for noen uker siden, svarte hun bekreftende på spørsmål om det kan være aktuelt for henne å flytte til USA. På spørsmål fra VG om hvor aktuelt det er å flytte fra Norge, sier Märtha at det ligger i kortene.

Akkurat nå er det covid og vanskelig å planlegge, men vi planlegger å flytte med tida. Barna blir da selvsagt med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer