Marte Bratberg:

Røper flytteplaner

Totalrenoverte den nye leiligheten - nå selger hun.

SELGER: Nå selger Marte Bratberg og kjæresten sin nyoppussede bolig. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SELGER: Nå selger Marte Bratberg og kjæresten sin nyoppussede bolig. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I april i fjor ble det kjent at «God kveld Norge»-programleder Marte Bratberg (33) og kjæresten, som hun konsekvent omtaler som «Leirdua» i offentligheten, hadde gått til innkjøp av leilighet sammen.

- Vi har kjøpt ny leilighet. Vi brukte over ett år på å lete og kjøpte ganske nylig, sa hun den gang til Dagbladet.

Etter bare litt over ett år i den nye leiligheten, har paret imidlertid bestemt seg for å selge den - etter å ha pusset opp hele. Det røper hun selv på Instagram Story.

«Vi skal selge leiligheten. Vi leter nå etter et nytt spennende prosjekt», skriver hun over et bilde av stua i leiligheten.

Foto: Skjermdump Instagram Story
Foto: Skjermdump Instagram Story Vis mer

Omfattende oppussing

Da Bratberg i fjor kunne røpe at hun og kjæresten hadde tatt forholdet ett steg videre og kjøpt leilighet sammen, la hun ikke skjul på at hun gledet seg.

- Det er nesten litt snobbete, jo! Jeg tror det blir bra. Vi har tenkt litt over hvor vi ville bo, og har sett på alle deler av byen og også på leiligheter litt utenfor bykjernen. Nå havner vi bare et steinkast unna, så det blir ikke store forandringen, sa Bratberg til Dagbladet.

Leiligheten som nå er lagt ut for salg, ligger på 93 kvadratmeter i bydelen Grünerløkka og har en totalpris på 10,2 millioner kroner.

NYOPPUSSET: Leiligheten har gjennomgått en massiv oppussing. Foto: Anthony Hopkins/viewfoto.no
NYOPPUSSET: Leiligheten har gjennomgått en massiv oppussing. Foto: Anthony Hopkins/viewfoto.no Vis mer
LYST: I likhet med resten av leiligheten er også badet pusset opp. Foto: Anthony Hopkins/viewfoto.no
LYST: I likhet med resten av leiligheten er også badet pusset opp. Foto: Anthony Hopkins/viewfoto.no Vis mer

Marte Bratberg har hittil ikke besvart Dagbladets henvendelser.

- Kom som et sjokk

Det var i oktober i fjor at Bratberg kunne avsløre at hun og samboeren hadde blitt foreldre for første gang til en liten gutt.

33-åringen har derfor hatt foreldrepermisjon i ett år, og kom nylig tilbake på jobb som programleder i «God kveld Norge».

Da Dagbladet tidligere denne måneden møtte henne under Norway Cup, fortalte hun at det har vært fint å være hjemme med sønnen, men at hun gledet seg til å komme tilbake på jobb.

- Livet er veldig annerledes. Veldig fint. Jeg gleder meg til å jobbe. Det er dødskoselig å være hjemme, men ensformig.

RØDMER: Marte Bratberg må snu ryggen til kamera når en viss kjendis dukker opp i livesendingen før Gullruten. Video: Rød Løper Vis mer

I disse dager er det riktignok samboeren som har tatt foreldrepermisjon, og Bratberg er sikker på at det hele kom litt som et sjokk for han.

- Kjæresten min fikk litt sjokk, tror jeg, fordi jeg tror man tenker at det er kanelboller, kaffe og tur med venninner. Men i den alderen dere får pappaperm, så har de (barna, red.anm.) dessverre begynt å gå og klarer ikke å stå, og dunker hodet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer