Egor Filipenko:

Røper forbud

- Liker ikke tanken på at jeg skal få meg ny kjæreste.

DANSER: Egor Filipenko er kanskje best kjent som «Danse-Egor». Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
DANSER: Egor Filipenko er kanskje best kjent som «Danse-Egor». Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Folk flest kjenner Egor Filipenko (34) som proffdanser i «Skal vi danse». I fjor var han blant dem som gjorde comeback under «All stars»-sesongen, men danseren måtte dessverre trekke seg etter bare noen uker på parketten på grunn av prolaps.

Nylig åpnet danseren seg overfor Her og Nå om at det har vært svært vanskelig ikke å kunne opprettholde livsstilen han er vant til, og at han aldri har vært så langt nede psykisk.

Dagbladet har vært i kontakt med Egor Filipenko, som er innforstått med at vi omtaler saken.

KREVENDE: Jørgine og Cengiz ser tilbake på de siste ukene av «Skal vi danse: all stars». Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Det var flere store endringer i livet til danseren i fjor. I mars kom nyheten om at Filipenko og hans kone gjennom åtte år, Benedichte Bjerke, hadde gått hver til sitt. Det bekreftet sistnevnte overfor Se og Hør.

Sammen har de to sønner, Theo (11) og Ludvig (7).

- Håper det går over etter hvert

Inntil videre ser det ikke ut til at det er noen ny flamme i danserens liv. Det fortalte Filipenko til Her og Nå etter «Skal vi danse»-finalen.

- Akkurat nå er fokuset mitt barna. Det er ganske tidlig ennå, og min eldste sønn har gitt meg forbud mot å ta med damer hjem. Han liker ikke tanken på at jeg skal få meg ny kjæreste. Men jeg håper det går over etter hvert, uttalte danseren da.

RE-UNION: Da Cengiz Al tok andreplass i «Skal vi danse» høsten 2017, var Egor Filipenko dommer. I år er de konkurrenter på parketten. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Videre kom det fram at han synes det er tidlig å tenke på et fast forhold - men 34-åringen har riktignok vært på noen uforpliktende dater.

Proffdanseren har tidligere uttalt overfor Dagbladet om hvordan det ville bli å ha sin første singelsommer på 14 år. Da la han ikke skjul på hva han ønsket seg hos en potensiell kjæreste.

- Jeg trenger veldig lite, jeg vil ha en som jeg trives med. En jeg kan snakke med, og en som er glad i sex, eller man kan jo kalle det for nærhet. Det er 50 prosent av et forhold, svarte han da.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

- Eventuell dealbreaker da?

- Gnåling og masing. «Når skal man møtes? Hva skal vi gjøre? Hva gjør du? Hvor skal du?». Kontrollerende mas funker dårlig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer