Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Anette Stokke:

Røper forlovelse

Proffdanseren møtte kjæresten under «Skal vi danse»-innspilling.

GLADNYHET: Anette Stokke, som i 2018 vant «Skal vi danse» med Einar Nilsson, er forlovet. Foto: NTB Scanpix
GLADNYHET: Anette Stokke, som i 2018 vant «Skal vi danse» med Einar Nilsson, er forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Skal vi danse»-proffdanser Anette Stokke (31) har forlovet seg. Det røper hun i et innlegg på Instagram.

Til et bilde av seg selv, kjæresten Øyvind Lien Eknes (34) og hunden deres, skriver hun enkelt: «JA», etterfulgt av en diamantring-emoji.

View this post on Instagram

💍JA❤😭

A post shared by Anette Stokke (@anettesto) on

Saken ble først omtalt av TV 2.

Til Dagbladet forteller proffdanseren at frieriet skjedde lørdag.

- Da jeg våknet hadde Øyvind lagt et stort fotoalbum på stuebordet til meg. Det inneholdt masse bilder fra tiden vi har vært sammen. Alt fra store hendelser, reiser og hverdagsøyeblikk. På de siste sidene hadde han skåret ut et hull med plass til en ring. Jeg ble sååå glad.

Hun beskriver frieriet som «koselig og nedpå» og at det var «veldig oss».

ÅRETS DELTAKERE: Disse tolv kjendisene skal svinge seg på parketten til høsten. Bakerst f.v.: Jan Gunnar Solli, Aune Sand, Marianne Krogness, Frank Løke, Morten Hegseth, Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde. Foran fra venstre: Einar Nilsson, Amalie Snøløs, Sophie Elise Isachsen, Dorthe Skappel og Thea Næss. Vis mer

- Var litt treig

Stokke har flere ganger i over et år nå trodd at kjæresten skulle fri. I og med at det ikke skjedde, har hun vært på nippet til å spørre ham selv.

- Jeg synes han var litt treig, ler hun.

At hun har forlovet seg med mannen i sitt liv, er hun ikke i tvil om.

- Han er tvers igjennom god. Han behandler meg uendelig bra, og selv om det høres klisjé ut, så «ser» han meg. Jeg elsker samtalene vi har, hvor ingenting er skummelt å prate om, og veien til gode samtaler er korte. Vi ler sammen, og jeg er superforelska samtidig som han får meg til å føle meg trygg. Han bryr seg om andre, og snakker aldri vondt om noen, sier Stokke om forloveden.

Møttes på «Skal vi danse»

Duoen møttes for fem og et halvt år siden, under «Skal vi danse». Lien Eknes jobbet med regi, og Stokke var dansepartner med Idar Vollvik (52).

- Etter endt innspilling møttes vi for første gang bare oss to, og da var det full klaff. Og det har vært oss to siden, forteller Stokke til Dagbladet.

Hvordan drømmebryllupet er, er ikke paret sikre på ennå, men så lenge de har sine nære og kjære til stede, er ikke resten så viktig, fastslår Stokke.

MØTTES PÅ JOBB: Stokke møtte kjæresten sin samme år som hun danset med Idar Vollvik. Foto: NTB Scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Stokke møtte kjæresten sin samme år som hun danset med Idar Vollvik. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi ser for oss en koselig dag med fine folk, hvor vi feirer kjærligheten og tar oss en heidundrende fest sammen, sier danseren, og legger til at Einar Nilsson (55) allerede har sagt ja til å underholde i bryllupet.

Einar Nilsson, kjent fra «Tid for hjem», gikk helt til topps i «Skal vi danse» sammen med Stokke i 2018, og duoen har siden den gang bevart vennskapet.

GODE VENNER: Einar Nilsson har allerede sagt han skal opptre i bryllupet til Stokke. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Einar Nilsson har allerede sagt han skal opptre i bryllupet til Stokke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stokke dukket for første gang opp som proffdanser i TV 2-konkurransen i 2013, og har i tillegg til ovennevnte Idar Vollvik og Einar Nilsson vært dansepartner med Geir Schau (59) Per Fredrik «PelleK» Åsly (33) og Pål Anders Ullevålseter (51).

Hele Norges coronakart