Ariana Grande:

Røper forlovelse

Sangstjerna deler gladnyhet på Instagram.

FORLOVET SEG: Ariana Grande viser stolt fram forlovelsesringen sin på Instagram. Foto: Pa Photos / NTB
FORLOVET SEG: Ariana Grande viser stolt fram forlovelsesringen sin på Instagram. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld norsk tid røper sangstjerna Ariana Grande (27) at hun har forlovet seg. Det gjør hun i et innlegg på Instagram.

Flere medier har plukket opp nyheten, deriblant E Online og People.

Instagram-innlegget inneholder flere bilder, hvorav ett av dem viser «7 Rings»-sangeren vise stolt fram en forlovelsesring.

«For alltid og litt til», skriver Grande i innlegget som også inneholder flere bilder av 27-åringen sammen med kjæresten Dalton Gomez.

- Så glad på deres vegne

Innlegget har allerede rukket å få over 3,7 millioner likerklikk og gratulasjonene strømmer inn til det nyforlovede paret.

«Så glad på deres vegne. Glad i deg», skriver realitystjerna Kim Kardashian West (40), mens Grandes manager Scooter Brauns (39) kommentar lyder som følger:

«Gratulerer til dere to fantastiske sjeler. Ariana vi elsker deg og kunne ikke vært mer glad på dine vegne. Dalton, du er en heldig mann».

Romanseryktene rundt Grande og kjæresten begynte først å florere i januar. I etterkant dukket Gomez opp i musikkvideoen til låta «Stuck with U», som er en duett mellom Grande og popstjerna Justin Bieber (26).

Noen måneder seinere delte Grande også et bilde sammen med sin utkårede på Instagram, noe som flere medier så på som en bekreftelse på forholdet mellom Grande og Gomez.

MANKE: I sin siste oppdateringen på Instagram, kommer Ariana Grande med en video som kan komme som et sjokk på noen. Video: @arianagrande Vis mer

Turbulent kjærlighetsliv

Grande er ikke ukjent for å skape overskrifter om sitt eget kjærlighetsliv. I mai 2018 ble det kjent at Grande og hennes tidligere kjæreste gjennom to år, rapperen Mac Miller, som brått gikk bort i september samme år, hadde gjort det slutt.

Knappe to uker seinere overrasket sangstjerna «alle» da det ble det kjent at hun hadde funnet lykken på ny med komiker Pete Davidson (27).

Tre uker etter bekreftet de forlovelse, men like raskt som hun gikk videre etter sitt langvarige forhold med den kjente rapperen, gikk også romansen med Davidson over.

BRØT FORLOVELSEN: Ariana Grande og Pete Davidson valgte å gå hver til sitt i 2018. Foto: Doug Peters / NTB
BRØT FORLOVELSEN: Ariana Grande og Pete Davidson valgte å gå hver til sitt i 2018. Foto: Doug Peters / NTB Vis mer

I midten av oktober 2018 ble det kjent at paret hadde gjort det slutt.

Etter at nyheten om sjokkbruddet sprakk, var både Grande og Davidson svært ordknappe. Etter hvert tok derimot sistnevnte bladet fra munnen foran en fullsatt sal i West Hollywood.

Det var under et av Davidsons kjente stand-up-show, «Judd & Pete for America», som han hadde sammen med filmprodusenten Judd Apatow, at han valgte å kommentere bruddet.

PITTSBURGH: Ariana Grandes familie var bekymret etter at hun knakk sammen på scenen i Mac Millers hjemby, Pittsburgh i USA. Video: Caitlin Pearce via Storyful. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper. Vis mer

Med glimt i øyet tok Davidson for seg «elefanten i rommet» ved å kommentere til fansen at han for tida hadde mye som skjedde i livet sitt, ifølge E! News.

- Er det noen som har et rom til overs? spøkte han, mens han fortsatte:

- Noen som trenger en romkamerat?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer