Emilie Stordalen:

Røper første møte

- Da kan du finne kjærligheten i livet ditt.

FORELDRE: Emilie Stordalen og Jens Bredberg ble foreldre for første gang i februar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Emilie Stordalen og Jens Bredberg ble foreldre for første gang i februar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er godt kjent at Stordalen-gjengen både er familie og kollegaer i hotellbedriften. Men det er trolig ikke like mange som vet at Emilie Stordalen (31) også deler arbeidsplass med forloveden.

I NRK-podkasten «Drivkraft» røper 31-åringen hvordan hun møtte sin kjære.

Jobbet som renholder

Overfor «Drivkraft»-programleder Vegard Larsen forteller hotellarvingen om veien til jobben hun har i dag: Etter endt studier i England og USA, gikk hun gradene og ble etter hvert markedssjef i Strawberry.

Stordalen begynte som konferansevert som 15-åring, og er takknemlig for erfaringene hun fikk den gang. Det var nemlig slik hun møtte sin nåværende forlovede, svenske Jens Bredberg (40).

Det første møtet fant sted for åtte år siden, da Stordalen jobbet som renholder ved The Thief.

- Jeg ryddet et konferanserom på The Thief, og så satt han og jobbet der. Så det er viktig å gå gradene, for da kan du finne kjærligheten i livet ditt, ler Stordalen.

- Det er litt klisjé at jeg fant meg en i selskapet, da, har 31-åringen tidligere uttalt til VG Helg.

Ifølge avisa har Bredberg tidligere jobbet som låtskriver, sanger og fotograf og er fra Alingsås i Sverige. Han flyttet til Norge hvor han ble markedssjef ved The Thief.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer