Grevinne Alexandra:

Røper framtidsplaner med kjæresten

Grevinne Alexandra og kjæresten bekreftet forholdet for kort tid siden. Nå tar de et nytt steg sammen.

NY KJÆRESTE: Kjæresten til grevinne Alexandra røper framtidsplaner. Her er grevinnen med sønnen Nikolai i 2017. Foto: Lars Ronbog / Action Press / REX / NTB
NY KJÆRESTE: Kjæresten til grevinne Alexandra røper framtidsplaner. Her er grevinnen med sønnen Nikolai i 2017. Foto: Lars Ronbog / Action Press / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er liten tvil om at grevinne Alexandras (56) nye forhold med Nicolai Peitersen (51) har fått enorm oppmerksomhet den siste tida - spesielt ettersom sistnevnte fremdeles er gift med ekskona.

Han har selv forklart hvorfor tidligere, og nå viser det seg at det i hvert fall ikke setter en stopper for lykken mellom ham og grevinnen.

Danske Se og Hør kan nemlig avslørte at turtelduene skal flytte sammen når Nicolai har kommet seg på plass hjemme i Danmark - etter å ha bodd i Kina i lengre tid.

- Det er fremdeles på et tidlig stadie, men vi jobber med det, sier Nicolai til bladet, og forklarer at han flytter fra Kina innen kort tid.

Gift med eksen

Nicolai Peitersen har oppholdt seg i Kina i en årrekke, hvor han har stiftet virksomheten Wikifactory. Dette er også en av grunnene til at han og ekskona ikke har offisielt blitt skilt ennå - nemlig på grunn av kinesiske visumregler.

- Jeg vil gjerne avlive hvert rykte om at det skal være en skandale eller noe drama. Jeg har vært separert fra min ekskone i tre år, og det er laget en formell avtale mellom oss om våres separasjon, sa han nylig, og fortsatte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer