Christian Ingebrigtsen:

Røper gladnyhet: - Lykkelige

Paret har tatt forholdet videre.

GLADNYHET: Christian Ingebrigtsen bekrefter overfor Dagbladet at han nå er forlovet. Her med forloveden Martine. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GLADNYHET: Christian Ingebrigtsen bekrefter overfor Dagbladet at han nå er forlovet. Her med forloveden Martine. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i 2012 at a1-medlemmet Christian Ingebrigtsen (44) fant tonen med Martine Dønheim (29) fra Ålesund.

Paret møttes den gang gjennom kjæresten til Christians a1-kollega Ben Adams (39), norske Sara Skjoldnes (30).

- Hun er utrolig snill. Tvers igjennom god og vakker på alle måter, det er det beste med Martine, sa han til Se og Hør i 2012.

Siden den gang har paret vært kjærester og samboeren, men nå har de valgt å ta forholdet videre. Nå har de nemlig forlovet seg.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Forlovet

Den koselige nyheten bekrefter artisten overfor Dagbladet i en sms.

«Det stemmer, og vi er lykkelige og gleder oss til tida framover. Men først reiser jeg rett på juleturé i en måned», skriver han, og legger til en latteremoji.

Dønheim har også delt den hyggelige nyheten på Instagram, der hun har publisert et bilde av forlovelsesringen. Hun avslører samtidig at forlovelsen skjedde i går, 20. november.

I et intervju med Her og Nå høsten 2016, fortalte paret at de fortsatt var like forelsket. Christian røpet dessuten at han hadde begynt å tenke på giftemål.

- Det er klart jeg har tenkt på det. Tiden har bare fløyet så utrolig fort. Men det er min oppgave å ta det neste steget, og det er i tankene mine, sa han for fem år siden.

Nå har han altså tatt det store steget, og paret skal bli mann og kone.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer