Silje Norendal:

Røper gladnyhet

Snowboardstjerna pådro seg et komplisert brudd i leggen i vinter.

OPERERT: Snowboardkjører Silje Norendal kom onsdag kveld med gladmelding et halvt år etter stygg skade. Foto: Privat
OPERERT: Snowboardkjører Silje Norendal kom onsdag kveld med gladmelding et halvt år etter stygg skade. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I februar kunne snowboardkjører Silje Norendal (26) fortelle at hun hadde pådratt seg en komplisert skade i leggen, og måtte dermed avslutte sesongen.

«Livet går ikke alltid som planlagt. Jeg brakk leggen min på tre steder i går», skrev hun til sine følgere på Instagram.

I ettertid har 26-åringen stadig delt oppdateringer med sine følgere, og tirsdag denne uka kunne hun røpe at hun endelig skulle fjerne skruene i ankel- og leggområdet som ifølge henne har vært svært plagsomme.

Vellykka operasjon

På Instagram onsdag kveld var det en svært glad Norendal som kunne meddele at operasjonen hun hadde sett fram til endelig var over.

Til Dagbladet kan hun fortelle at alt står bra til.

- Operasjonen i dag gikk veldig bra. Marc Strauss (legen hennes, journ.anm.) fikk ut alt han ville av metall uten store problemer, så det var veldig positivt å våkne til. Veldig glad for å være ferdig med denne runden, skriver hun i en tekstmelding.

Norendal legger ikke skjul på at det siste halvåret har vært ekstra utfordrende, da hun var forberedt på at de to til tre første månedene etter skaden kom til å bli kjipe. I de siste månedene hadde hun derimot sett for seg mye aktivitet og full trening med normale treningsøkter, men slik ble det altså ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer