Herman Flesvig:

Røper gråtepauser: - Er dødsviktig

Komiker Herman Flesvig innrømmer at han ved flere anledninger tar seg tid til å sette seg ned for å gråte.

ÆRLIG: Forrige uke gjestet komiker Herman Flesvig podkasten «Sånn er du» med Harald Eia og Nils Brenna i spissen. Og der kommer det fram litt av hvert om komikerens personlighet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ÆRLIG: Forrige uke gjestet komiker Herman Flesvig podkasten «Sånn er du» med Harald Eia og Nils Brenna i spissen. Og der kommer det fram litt av hvert om komikerens personlighet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den norske komikeren Herman Flesvig (28) har oppnådd enorm suksess med humorserien «Førstegangstjenesten». NRK-serien fikk terningkast i toppsjiktet, blant annet en sekser fra Dagbladets anmelder.

Flesvig har også fått stor oppmerksomhet for den populære podkasten «Friminutt», som han har sammen med NRK-profil Mikkel Niva (32). Livet ser med andre ord ut til å smile for Flesvig, som også for noen måneder siden kunne røpe at han hadde funnet kjærligheten.

Søndag gjestet han NRK-podkasten «Sånn er du» med Harald Eia (54) og Nils Brenna i spissen. I podkasten analyserer duoen kjente personer med personlighetstesten «Big 5».

Og denne gangen er det altså Flesvigs personlighet som står for tur. I den nesten en times lange podkasten kommer det blant annet fram at komikeren er en som er høy på følelser, ganske engstelig, har en høy fantasi, er konfliktsky og en som har god orden og struktur.

I podkasten får man gradvis komme inn under huden på Flesvig, og man lærer blant annet at han synes det kan være vanskelig at alle skal ha en mening om ham.

- Jeg tror jeg er såpass fornuftig at jeg er et godt forbilde, men det er klart jeg gjør ting som ikke nødvendigvis er populært hos alle, og jeg har veldig problemer med det å ikke bli likt eller misforstått, eller at folk hater meg for noe. Det synes jeg er veldig ubehagelig, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer