Mariann Thomassen:

Røper gravidnyhet: - Så stas!

Artisten skal bli tobarnsmor. Til Dagbladet forteller hun at familien på tre gleder seg masse.

FORLOVET: Surferosa-vokalisten Mariann Thomassen avslører at hun er gravid. Nyheten bekrefter hun på Instagram. Foto: Berit Roald / NTB
FORLOVET: Surferosa-vokalisten Mariann Thomassen avslører at hun er gravid. Nyheten bekrefter hun på Instagram. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist og vokalist i bandet Surferosa, Mariann Thomassen (41), venter barn med forloveden, Jan Kristian Kielland Asmyhr. Det røper hun selv i et innlegg på Instagram.

«Dette! Det største i livet skjer - vi skal bli foreldre igjen. Termin er i mai! Da vet enkelte hvorfor jeg har oppført meg så rart - hormonell og trøtt/sliten/kvalm... Vi gleder oss alle tre, Maja Rose synes det er stas å bli storesøster og min kjære gleder seg til mer kaos, eller hva Jan Kristian? Lørdagskos fra oss», skriver hun til et bilde av seg selv, der man tydelig kan se den voksende gravidmagen.

- Det her er så stas, sier hun når Dagbladet slår på tråden.

Tidligere denne uka har nemlig 41-åringen hintet om at hun skulle dele en nyhet med følgerne sine på Instagram, og det var flere som gjettet at det var et nytt familiemedlem på vei.

- Hvordan føles det å endelig dele nyheten?

- Ah, det er helt nydelig. Jeg har gått og tenkt litt på hvordan man skulle dele det, men så ble det med det spesielle bildet som Birte har tatt. Vi gleder oss kjempemasse alle tre, svarer hun.

- Overveldende

Artisten forklarer videre at de flyttet til nytt hus i september og at det skjedde mye på en gang. Da tenkte hun over at hun var i dårlig form, så hun bestemte seg for å ta en test.

- Og da fant jeg ut at jeg var gravid. Det var veldig overveldende, sier den vordende mora.

Mariann møtte kjæresten Jan Kristian i Oslo, og har tidligere fortalt at hun var «solgt» allerede etter første date.

- Han er det beste mennesket jeg har møtt noen gang. Heldig! sa hun til Se og Hør i 2018.

Den gledelige nyheten kommer omlag to år etter at paret fikk sitt første barn sammen, nemlig dattera Maja Rose.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Avslørte forlovelse

Paret avslørte også at de hadde forlovet seg tidligere denne høsten. Også den gang røpet de nyheten på Instagram.

«04.10.2020 - Jeg sa JA», innledet hun innlegget med. Der viste 41-åringen stolt fram den ferske forlovelsesringen.

«Herregud så fantastisk kjærligheten vår er - min elskling. Smiler og griner av hele seansen - tenker på at jeg skal gifte meg med min beste venn, pappa til Maja Rose og kjære kjæreste. Elsker deg, Jan Kristian min», skrev hun videre, sammen med en rekke hjerteemojier.

Keisersnitt

Som nevnt kommer den hyggelige nyheten omlag to år etter at paret fikk sin første datter. Den gang kunne artisten avsløre at fødselen trakk ut og at det endre med at hun måtte ta keisersnitt.

Den gang delte 41-åringen ingen flere detaljer kring fødselen. Omtrent ett år seinere valgte hun imidlertid å åpne opp om opplevelsen.

Det gjorde hun i en episode av podkasten «Fødselspodden» med programleder Randi Fuglehaug (40).

- Det var en aktiv fødsel i 24 timer der hun (dattera journ.anm.) faktisk satt fast. På slutten hadde jeg syv kraftige rier på ti minutter. Hun lå bare og stanget hodet inn i siden, altfor lenge, fortalte hun i podkasten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer