Ellie Goulding:

Røper gravidnyhet: - Var ikke planen

Popstjerna venter sitt første barn med ektemannen.

GRAVID: Den britiske popstjerna Ellie Goulding avslører at hun og ektemannen Caspar Jopling venter sitt første barn. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB
GRAVID: Den britiske popstjerna Ellie Goulding avslører at hun og ektemannen Caspar Jopling venter sitt første barn. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske popstjerna Ellie Goulding (34) og ektemannen og kunsthandler Caspar Jopling (29) venter sitt første barn sammen.

Det avslører førstnevnte i et intervju med Vogue, hvor hun samtidig meddeler at reporteren i motemagasinet er den første hun forteller gladnyheten til. Goulding røper også at hun er 30 uker på vei.

- Å bli gravid gjør at jeg føler meg mer menneskelig. Jeg ønsker å finne et bedre ord enn kvinnelig, men jeg har kurver nå som jeg ikke hadde før. Det liker jeg, og det liker mannen min også, sier hun.

Vogue-artikkelen inneholder for øvrig flere bilder hvor man tydelig kan se den voksende gravidmagen til sangstjerna.

Ikke planlagt

Overfor Vogue røper artisten hvordan hun fant ut at hun var gravid. Goulding og Jopling, som for øvrig giftet seg i august i 2019, hadde nemlig ingen planer om å bli gravide så kjapt etter bryllupet.

- Det skjedde rundt den tida da jeg og Caspar reiste bort i anledning vår ett års bryllupsdag, og det var i utgangspunktet da vi fikk vite det. Det var sprøtt fordi det var bryllupsdagen vår. Det var ikke planen. Tanken på å bli gravid virket ikke som en realitet, innrømmer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer