Ellen Pompeo og Denzel Washington:

Røper heftig krangel med Hollywood-legende

- Hør på meg, din jævel!

DISKUSJON: Ellen Pompeo er tilsynelatende ikke redd for å si hva hun mener. Nå avslører hun en krangel med en av Hollywoods store legender. Foto: AFF-USA / Shutterstock / NTB
DISKUSJON: Ellen Pompeo er tilsynelatende ikke redd for å si hva hun mener. Nå avslører hun en krangel med en av Hollywoods store legender. Foto: AFF-USA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Helt siden 2005 har ivrige seere benket seg foran tv-en for å ta del i dramaet som ingen ende vil ta i sykehusserien «Grey's Anatomy».

Der følger man Ellen Pompeo (51) i rollen som Meredith Grey, samt andre leger på sykehuset Grey Sloan Memorial Hospital i Seattle.

Pompeo har selv gjennom åra regissert flere av de 369 episodene, men i 2016 hentet serien inn en helt spesiell person. Da inviterte de nemlig Hollywood-legenden Denzel Washington (66) som regissør, noe som ikke gikk helt sømløst for seg.

KJEMPEKRANGEL: I søndagens episode av «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

- Hør på meg, din jævel

I en ny episode av 51-åringens podkast «Tell Me With Ellen Pompeo» avslører hun nemlig at de to ikke var helt enige i skuespilleravgjørelsene som ble tatt, noe som skal ha resultert i en opphetet krangel på settet.

Washington regisserte en episode i sesong tolv, der Meredith Grey blir overfalt av en pasient og må skru igjen kjeven. I en scene improviserte hun deler av dialogen, der hun blant annet sier: «Se på meg når du sier unnskyld - se på meg!».

Det var da 66-åringen skal ha satt ned foten.

LEGENDE: Denzel Washington er å anse som en av filmbyens store legender. Her avbildet med kona Pauletta - som er en stor fan av sykehusserien. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
LEGENDE: Denzel Washington er å anse som en av filmbyens store legender. Her avbildet med kona Pauletta - som er en stor fan av sykehusserien. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

- Det stod ikke i dialogen, og Denzel klikka på meg. Han sa: «Jeg er regissøren! Ikke fortell meg hva han (en annen skuespiller journ.anm.) skal gjøre», sier hun, og fortsetter:

- Da svarte jeg: «Hør på meg, din jævel. Dette er mitt sett! Du vet knapt hvor toalettet er».

KRANGEL: Det brør ut full krangel på «Farmen Kjendis» mellom blogger Anniken Jørgensen og programleder Thomas Felberg. Video: TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Respekt

Pompeo, som åpenbart ikke er redd for å si sin mening, understreker videre sin ytterste respekt for Washington, både som skuespiller og regissør.

Hun beskriver også opplevelsen som «fantastisk».

- Det er det som skal til for å få fram det beste. Vi hadde ingen problemer etter dette. Han er bare en av de flinkeste noensinne.

Washington har foreløpig ikke kommentert Pompeos påstander.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer