Ulrikke Brandstorp:

Røper helse-utfordringer

- De siste månedene har vært litt rare.

TILBAKE: Ulrikke Brandstorp er endelig tilbake på scenen som Sophie i musikalen «Mamma Mia», nå røper sangerinnen bakgrunnen for at hun har vært borte en stund. Foto: Morten Eik / Se og Hør

TILBAKE: Ulrikke Brandstorp er endelig tilbake på scenen som Sophie i musikalen «Mamma Mia», nå røper sangerinnen bakgrunnen for at hun har vært borte en stund. Foto: Morten Eik / Se og Hør

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag denne uka avslørte Ulrikke Brandstorp (26) at kjæresten Oskar Nordberg (28) har fridd - og at hun sa ja. Dermed blir det bryllup på den sprudlende sangfuglen fra Sarpsborg.

Brandstorp, som tidligere har vunnet både «Melodi Grand Prix» og «Maskorama», har den siste tida vært aktuell i musikalen «Mamma Mia», men i sosiale medier røper 26-åringen helseutfordringer.

«Blir så lei meg»

Brandstorp spiller hovedrollen Sophie i musikalen, men har dessverre vært forhindret fra å opptre som følge av at hun har slitt med sykdom etter at hun fikk covid for et par måneder siden.

«De siste månedene har vært litt rare. Jeg har slitt veldig med sykdom etter at jeg hadde covid, og jeg har dessverre ikke fått spilt alle forestillingene av Mamma Mia, da stemmen rett og slett har forsvunnet flere ganger», skrev 26-åringen på Instagram forrige uke.

Brandstorp la også til at det har vært skikkelig kjipt.

«Jeg elsker denne forestillingen, og jeg blir så lei meg når jeg ikke får spilt. Vet at mange har reist langt og blir skuffet når jeg ikke spiller», skrev hun videre til fans og følgere på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer