Mama June:

Røper hemmelig bryllup

Realitystjerna har giftet seg.

REALITYSTJERNER: Alana Thompson og mora June «Mama June» Shannon tok verden med storm i TV-serien «Here Comes Honey Boo Boo». Foto: Broadimage/REX/Shutterstock / NTB
REALITYSTJERNER: Alana Thompson og mora June «Mama June» Shannon tok verden med storm i TV-serien «Here Comes Honey Boo Boo». Foto: Broadimage/REX/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

«Here Comes Honey Boo Boo»-stjerna June Shannon (42) er for de fleste bedre kjent bak kallenavnet «Mama June». 42-åringen ble kjent gjennom familiens realityserie, hvor minstedatter Alana Thompson (16) var den store stjerna.

I etterkant av serien har mora flere ganger vekket oppsikt, blant annet for sitt narkotikamisbruk. Nå kan hun imidlertid dele en gledelig oppdatering.

Etter å ha datet i fem måneder tok Shannon og kjæresten Justin Stroud (34) forholdet et steg videre og giftet seg.

Bryllupet fant sted på et tinghus i Georgia i mars. Det bekrefter en stedfortreder for rettskontoret i Wilkinson County overfor E! News.

HALVVERT VEKTA: June Shannon, bedre kjent som Mama June (37), ble kjent gjennom familiens reality-program «Here Comes Honey Boo Boo». I en ny serie skal hun avsløre sin nye kropp og livsstil, etter å ifølge barna hennes ha gått fra å veie 200 kilo til nærmere 70 på bare noen år. Video: Youtube / Entertainment Tonight Vis mer

Møttes i fjor

Forrige måned åpnet Mama June seg til nettstedet, og lettet på sløret om forholdet med Stroud. Hun fortalte blant annet om hvordan han hadde hjulpet henne gjennom en tøff tid etter kampen mot avhengigheten.

- Jeg møtte Justin for et år siden. Han hadde ingen anelse om hva jeg gikk gjennom på den tida. Han sendte meg tekstmeldinger hvor det sto: «Hei, hvordan har du det? Jeg tenker på deg i dag. Forhåpentligvis har du en fantastisk dag». Og små tekstmeldinger som disse når man går gjennom et traume - du skjønner ikke hvor mye det betyr.

Overfor The Sun uttaler 42-åringen at hun og ektemannen var bestevenner før de bestemte seg for å ta det et steg videre.

- Justin er en fantastisk person og han forstår alt jeg har gått gjennom. Jeg har vært i stand til å dele ting med ham som jeg aldri har vært i stand til å dele med andre mennesker - ikke engang barna mine, så det er veldig hyggelig å ha det partnerskapet.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Brukte elleville summer på dop

I mars i 2019 ble Shannon pågrepet for besittelse av narkotika, noe som skapte overskrifter verden over. I fjor gjorde hun et intervju med Access Hollywood, hvor hun blant annet kunne røpe at hun og den daværende kjæresten Eugene Edward Doak brukte nærmere én million dollar på dop da det sto på som verst. Det tilsvarer over ni millioner norske kroner.

- Det siste året av avhengigheten vår, vil jeg tippe vi brukte gode 900 000 dollar. Så mye penger ble sendt til doplangeren vår, innrømmet hun.

42-åringen fortalte videre at hun på et tidspunkt sendte hele 80 000 dollar til langeren på én dag. Det tilsvarer elleville 750 000 norske kroner. Hun innrømmer også at hun på et tidspunkt ventet på at 125 000 skulle overføres fra kontoen hennes for å ruse seg en siste gang, men at overføringen gikk for treigt.

Da bestemte hun seg for å sjekke inn på en rehabiliteringsklinikk.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer