Camilla Lorentzen og Julie Visnes:

Røper huskjøp: - Det er drømmestedet

Influenserparet kapret drømmeboligen til seks millioner.

DRØM I OPPFYLLELSE: Influenserparet Julie Visnes og Camilla Lorentzen avslører at de har kjøpt sitt første hus sammen. Foto: Privat
DRØM I OPPFYLLELSE: Influenserparet Julie Visnes og Camilla Lorentzen avslører at de har kjøpt sitt første hus sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Influenserparet Camilla Lorentzen (31) og Julie Visnes (25) var venner i flere år før de i fjor fant ut at de også hadde følelser for hverandre. At de to hadde blitt et par delte Lorentzen i et innlegg på Instagram.

«Ja, jeg er skeiv. Og ja, hun er kjæresten min - happy Pride», skrev Lorentzen til bildet som ble delt under Pride-helgen i fjor.

Kort tid seinere røpet duoen at de hadde bestemt seg for å ta forholdet et steg videre ved å kjøpe bolig sammen. Det avslørte Lorentzen i en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon.

- Ja! Vi er faktisk på hus/leilighetsjakt i Tønsberg for øyeblikket. Håper vi finner noe skikkelig fint som vi kan gjøre ordentlig til vårt, skrev hun da.

Overfor Dagbladet forklarte Lorentzen at drømmen hadde vært en gjennomgående toppleilighet med store vinduer og en deilig veranda.

Boligdrømmen gikk i oppfyllelse

Nå, i et innlegg på Instagram, røper Lorentzen at boligdrømmen endelig har gått i oppfyllelse.

«VI HAR KJØPT HUS! Etter en nervepirrende budrunde, hvor vi var sikre på at vi kom til å tape, sto vi til slutt igjen som eiere av et helt flunkende nytt hus. Åtte minutters gange til stranden og skogen rett bak huset. Jeg kunne ikke drømt om noe bedre», skriver influenseren til et kyssebilde av seg selv og Visnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer