Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Scarlett Johansson:

Røper hvorfor hun skilte seg fra ektemannen: - Nå blir jeg vel halshogd

Derfor tror ikke Scarlett Johansson (32) på monogami.

NYSKILT: Den ellers så private Scarlett Johansson (32) snakker åpenhjertig om det ferske samlivsbruddet i et nytt intervju - og hvorfor hun ikke tror på ekteskapet. Foto: Justin Tallis / AFP / NTB Scanpix
NYSKILT: Den ellers så private Scarlett Johansson (32) snakker åpenhjertig om det ferske samlivsbruddet i et nytt intervju - og hvorfor hun ikke tror på ekteskapet. Foto: Justin Tallis / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Scarlett Johansson (32) verner vanligvis godt om sitt eget privatliv, og var ikke mindre ordknapp da nyheten om hennes andre skilsmisse slo ned som en bombe i amerikansk presse forrige måned.

Hollywood-yndlingen og hennes franske journalistektemann, Romain Dauriac (34), gikk hver til sitt etter knappe to år som ektepar, og skal ha vært separert en god stund da skilsmissepapirene nådde media.

I et stort intervju med Playboy letter Johansson overraskende nok på sløret om samlivsbruddet, og røper samtidig hvorfor hun og ektemannen valgte å avslutte ekteskapet.

LYKKEN BRAST: Scarlett Johansson og ektemannen Romain Dauriac har valgt å ta ut skilsmisse. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN BRAST: Scarlett Johansson og ektemannen Romain Dauriac har valgt å ta ut skilsmisse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke naturlig

- Ekteskapet er en romantisk og vakker idé som det er fint å være en del av. Men jeg tror ikke vi mennesker er skapt for å være monogame. Nå blir jeg vel halshogd, spøker 32-åringen, og fortsetter:

- Et ekteskap krever mye av deg. Veldig mye. Det faktum at så mange - eller alle - må jobbe så iherdig for å få det til å fungere, beviser at monogami ikke er en naturlig ting.

Johansson understreker at hun på ingen måte er ute etter å krenke ekteskapet.

- Jeg tror likevel det strider mot et par menneskelige instinkter, legger hun til.

Ryktene om at filmstjerna hadde avbrutt ekteskapet med Romain Dauriac begynte å svirre da Johansson dukket opp uten gifteringen på kvinnemarsjen i Washington i januar.

Sterk tale

Sammen med en rekke andre kjente kvinner hadde skuespilleren møtt opp for å protestere mot innsettelsen av Donald Trump som USAs president, og hans velomtalte kvinnesyn.

32-åringen holdt en sterk tale for de oppmøtte under marsjen, der hun snakket om kvinners råderett til egen kropp, og hvorfor hun på daværende tidspunkt ikke kunne støtte presidenten.

PÅ ÉN BETINGELSE: Skuespiller Scarlett Johansson har vakt oppsikt med denne talen til Trump. Video: CNN Vis mer

Den nysingle skuespilleren har tidligere vært gift med skuespilleren Ryan Reynolds (40), som i dag er gift med Blake Lively (29).

Etter bruddet fra Reynolds hadde Johansson en romanse med den 24 år eldre Hollywood-legenden Sean Penn (56).

Johansson ble mor til dattera Rose (2) i 2014, som hun har sammen med sin forrige ektemann.

32-åringen deler for øvrig synspunkt med realitykjendis Petter Pilgaard (36) om monogami. I et intervju med Dagbladet forrige måned, meddelte 36-åringen at heller ikke han tror på evig kjærlighet.

- Skal jeg lure en person til å tro at det er henne og meg for resten av livet, når jeg ikke tror på det selv?, sa han blant annet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!