Drew Barrymore:

Røper intime detaljer: - Prøvd alt

Utleverer om sexlivet sitt - igjen.

PRØVD ALT: Drew Barrymore er ikke av den sjenerte typen, og nok en gang avslører hun detaljer rundt sitt eget sexliv. Foto: Christopher Peterson / SplashNews / NTB
PRØVD ALT: Drew Barrymore er ikke av den sjenerte typen, og nok en gang avslører hun detaljer rundt sitt eget sexliv. Foto: Christopher Peterson / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Drew Barrymore (47) er ikke fremmed for å dele pikante detaljer fra privatlivet sitt.

I september kunne hun avsløre at sex ikke lenger er en viktig del av livet hennes, og fortalte at hun helt fint kunne gå uten sex i flere år. Som følge uttalelsen førte det til rykter om at stjerna hater sex.

Barrymore avkreftet imidlertid ryktene kjapt. Men siden den gang har det vært mye snakk om stjernas sexliv. Nå åpner hun seg i sin egen podkast «Drew's News» og deler nye detaljer.

SJOKKERT: Drew Barrymore ble sittende målløs igjen da hennes tidligere skuespillerkollega, Michael Vartan, kom med en oppsiktsvekkende og koselig avsløring denne uka. Vis mer

- Skitten

I episoden snakker Hollywood-stjerna og Ross Mathews (43) om den nye Netflix-serien «How to Build a Sex Room», og da innrømmer Barrymore at hun har prøvd omtrent alt på soverommet.

Videre fortalte 47-åringen at det mest sannsynlig også er grunnen til at sexlivet hennes virker så kjedelig i disse dager.

- Jeg er skitten. Men det holder jeg for meg selv, og jeg vil aldri fortelle det. Jeg kan forstå noen former for kinky ting. Hør her, jeg har prøvd alt. Det er derfor jeg er så kjedelig nå, avslører hun.

LETTER PÅ SLØRET: Drew Barrymore legger ikke skjul på at hun hadde et spennende sexliv da hun var yngre. Foto: J Mayer / Shutterstock / NTB
LETTER PÅ SLØRET: Drew Barrymore legger ikke skjul på at hun hadde et spennende sexliv da hun var yngre. Foto: J Mayer / Shutterstock / NTB Vis mer

På spørsmål fra Matthews om hun oppdaget noe nytt om sine seksuelle preferanser, forklarer stjerna at hun ikke vet om hun var interessert i alt, eller om hun bare ville prøve det ut for å få nye seksuelle opplevelser.

Selv om Barrymore mener hun ikke har et like spennende sexliv lenger, er hun likevel fornøyd med slik det er nå.

- Disse dagene er for lengst forbi. Men da jeg var yngre, hadde jeg all energi i verden. Men nå, nei.

TILBAKE: Annette Walther Numme og mannen Thomas Numme gjester Senkveld. Der forteller Walther Numme om hvordan stress fra mannens tidligere arbeidsplass kunne påvirke sexlivet. Video: TV2 (Senkveld) Vis mer

- Sex er ikke kjærlighet

Forrige måned forklarte Barrymore på bloggen sin at hun ikke nødvendigvis har et hat for sex, men heller et nytt syn på det.

Videre utdypet hun at i hennes alder og med livserfaringen sin, har hun ikke like stort behov for sex som før. Det skyldes både erfaring og noen vise ord hun hørte fra terapeuten sin.

«Han sa at sex ikke er kjærlighet, men et kjærlighetsuttrykk. Jeg har lett hele livet etter noe som kunne hjelpe meg med å forstå den forskjellen, og nå har jeg forstått den takket være han», skrev hun.

FOR DRØY En kommentar i «Alle elsker David» måtte klippes bort fordi den var for drøy. Video: TV 2/ Anna Celine Hanisch Vis mer

«Charlie's Angles»-stjerna fulgte opp at hun er på ett nytt sted i livet og kanskje vil inngå et forhold i nær framtid, men at det har ikke vært hennes første prioritet.

The Late Late Show fortalte hun at hun ikke ser etter noen eller noe spesifikt, men at humor alltid er veien til hjertet hennes.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer