Hilary Duff:

Røper intime hemmeligheter

- Sex handler også om nytelse.

VSLØRER: Hilary Duff forteller åpenhjertig om sine egne opplevelser med sex da hun var yngre. Foto: Richard Shotwell / AP / NTB
VSLØRER: Hilary Duff forteller åpenhjertig om sine egne opplevelser med sex da hun var yngre. Foto: Richard Shotwell / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et par uker siden kunne Hollywood-skuespilleren Hilary Duff (33) og ektemannen Matthew Koma (33) dele gladnyheten om at de venter sitt andre barn sammen.

Duff og Koma har fra før dattera Banks Violet Bair (2), som så dagens lys i 2018. Duff har også sønnen Luca Cruz Comrie (8) fra sitt første ekteskap med ishockeyspilleren Mike Comrie (40).

Mens ekteparet nå venter på at familien skal utvide seg ytterligere, deltar Hilary Duff i podkasten «Lady Parts» med skuespillerne Ashley Benson (30) og Sarah Hyland (29).

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lenger på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

I podkasten forteller gravide Duff åpenhjertig om seksualiteten sin, og særlig hvordan hun opplevde mangelfull seksualundervisning da hun var i tenåra.

- Åh, herregud. Jeg trodde at man ville bli gravid første gang man hadde samleie, forteller «Gossip Girl»-skuespilleren når hun blir spurt om sin største sex-misforståelse, gjengitt av E! News.

Etterlyser undervisning

Ashley Benson forteller at hun var av den samme oppfatningen, nemlig at hun var redd hun skulle bli gravid med det samme hun fikk noe inn i seg.

Duff forteller at hun synes det er trist at man snakker så lite om at sex også kan nytes, særlig når man er ung. 33-åringen mener at man snakker mye mer om å finne kjærligheten.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

- Man har mange forskjellige følelser i kroppen, og mange føler seg klare til å ha sex på forskjellige tidspunkter, sier Hollywood-stjerna i podkasten, og fortsetter:

- Jeg tror jeg aldri fikk høre at det handler om å føle seg bra og å få kjemi med noen. Som ung jente tror jeg du får opplæring i at «man vil at fyren skal ha det godt», og det er en fryktelig innstilling å gå inn i sexlivet med.

Sarah Hyland sier seg også enig i at hun tror mye handler om å tilfredsstille mannen i senga.

Venter barn

Hilary Duff og ektemannen Matthew Koma får sitt andre barn i 2021, og gravidnyheten delte ekteparet med omverdenen på Instagram i slutten av oktober.

«Vi vokser! Mest jeg», skrev skuespilleren under en video av ektemannen som stryker henne over den voksende gravidmagen.

Også Koma delte gladnyheten med sine følgere på Instagram, hvor han skrev følgende:

«Karantenen var kul. Baby nummer 3 - 2021.»

Det har utvilsomt gått for i svingene i forholdet mellom Hilary Duff og Matthew Koma de siste åra.

Som nevnt fikk ekteparet dattera Banks Violet i oktober 2018, og året etter kom nyheten om at Koma hadde gått ned på kne og fridd til Duff.

«Han spurte om jeg vil være kona hans», skrev skuespilleren den gang på Instagram, og viste stolt fram en diger forlovelsesring på to søte bilder.

GÅR GALT: Et frieri i realityserien «Temptation Island» blir slaktet av seerne. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Giftet seg i all hemmelighet

Sju måneder etter at Koma gikk ned på kne, ble de erklært mann og kone. Det meldte flere amerikanske medier, deriblant TMZ.

Kort tid etter at ryktene begynte å versere, bestemte det lykkelige paret seg for å bekrefte giftermålet.

Det gjorde Duff ved å dele et bilde på Instagram av seg selv og ektemannen, som poserte foran en bil med påskriften «Just Married».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer