Stein-Erik Hagen:

Røper kjæreste: - Beriker livet mitt

Forretningsmannen har forelsket seg på ny.

AVSLØRER KJÆRESTE: Stein Erik Hagen har ny sivilstatus. Foto: Terje Bendiksby / NTB
AVSLØRER KJÆRESTE: Stein Erik Hagen har ny sivilstatus. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

I fjor ble forretningsmannen Stein Erik Hagen (66) singel etter at 66-åringen og Nicolay Herud valgte å gå hvert til sitt etter to år som kjærester.

På dette tidspunktet bodde legen Bendik Skinnenrud (28) hos paret på Voksenkollen, ifølge Se og Hør. Da ekskjæresten flyttet ut, ble imidlertid Skinnenrud boende.

AVSLØRER: Mie Cappelen og kjæresten flytter sammen i Oslo. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken Vis mer

I et eksklusivt intervju med Se og Hør avslører forretningsmannen at de to er i et forhold.

- Jeg er meget tilfreds med privatlivet mitt nå om dagen. Det skal jeg ikke benekte. Nå har vi bodd under samme tak i to år, og Bendik beriker livet mitt til fulle, kan Hagen fortelle om den 38 år ynge kjæresren til Se og Hør.

- Holder meg ung

Til ukebladet kan Hagen fortelle at aldersforskjellen mellom turtelduene er irrelevant, og at det er nettopp kjæresten som holder ham ung.

- Det raker heller ingen. At vi har det bra i lag, er det viktigste. Hvis Bendik er moden for alderen, er jeg ung for min alder. Da blir ikke avstanden så stor. Jeg skal jo heller ikke legge skjul på at det er nettopp Bendik som bidrar til å holde meg ung. Vi har mange felles interesser, som blant annet jakt, kultur- og reise-opplevelser, forklarer Hagen.

FORELSKET: Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at Stein Erik Hagen deler om sin nye kjæresten. Faksimile: Se og Hør
FORELSKET: Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at Stein Erik Hagen deler om sin nye kjæresten. Faksimile: Se og Hør Vis mer

66-åringen kan også fortelle at han har møtt Skinnensrud foreldre og søsken, samt blitt godt tatt i mot av 28-åringens vennegjeng.

Hagen har to tidligere ekteskap med kvinner bak seg. Fra sitt første ekteskap og et samboerskap, har 66-åringen til sammen fire barn. Med sin første kone, Nina Paulsen, har han døtrene Camilla Hagen Sørli (41), Caroline Hagen Kjos (38) og Carl Erik Hagen (34).

Han har også sønnen Thomas Nicolai Stang (25) med sin tidligere samboer, Caroline Stang.

Hans siste ekteskap var med avdøde Mille Marie Treschow, som han var gift med fra 2004 til 2012. Forretningsmannen har også blitt bestefar til åtte barnebarn.

- Mine barn og barnebarn har tatt vel imot Bendik. Han er dessuten veldig flink til å leke med barnebarna mine - på en noe annen måte enn meg, forteller han til Se og Hør.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Skjønte det i godt voksen alder

Det var i 2015 66-åringen fortalte offentlig for første gang at han er homofil.

- Jeg skjønte at jeg var homofil i godt voksen alder. Da jeg var i 20-åra visste vi ikke hva det var. Vi hadde hørt om det, men det var noe vi ikke assosierte oss med, fortalte han under talk showet «Skavlan».

I ettertid kunne Hagen fortelle at han hadde mottatt bred støtte både fra familie og fremmede. Blant dem som støttet 66-åringen offentlig, var dattera Camilla Hagen Sørli.

HER SLIPPER HAN BOMBEN: Forretningsmann Stein Erik Hagen (59) forteller hvordan han gjennom oppveksten forsto at han var homofil. Hagen har i mange år engasjert seg for homofiles rettigheter og for en åpen kirke. Video: NTB Scanpix / NRK Vis mer

- Det var flott, og vi støtter ham fullt ut. Vi elsket ham som hetero og bifil og vi elsker ham som homofil. Han er verdens beste pappa og bestepappa for våre barn, sa hun om sin far til VG i 2015.

- Vi er en svært nær og åpen familie med mange mine, dine og våre. Mangfold er noe vi setter høyt og de verdier har alltid vært viktige for mine foreldre. Og selv om det kanskje ikke har vært helt A4, men hva er egentlig A4, uttalte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer