Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Cecilie Kåss Furuseth:

Røper kjærestenyhet

Lykken smiler for NRK-profilen.

KJENT SØSTERDUO: Else og Cecilie Ramona Kåss Furuseth har de siste åra blitt en svært kjent søsterduo. Nå avslører sistnevnte at hun har funnet kjærligheten. Foto: TV 2
KJENT SØSTERDUO: Else og Cecilie Ramona Kåss Furuseth har de siste åra blitt en svært kjent søsterduo. Nå avslører sistnevnte at hun har funnet kjærligheten. Foto: TV 2 Vis mer

Cecilie Ramona Kåss Furuseth (35) har de siste åra blitt et kjent fjes gjennom sine mange tv-opptredener, og som radioprofil hos NRK P3. Ikke minst er hun kjent for å være lillesøstera til komiker Else Kåss Furuseth (39) - og sammen har de podkasten «The Kåss Furuseths».

Søstrene turnerer ofte med live-podkaster rundt om i landet, og denne høsten har de også vært å se i NRK-programmet «Jorda rundt på 6 steg», hvor de reiste verden rundt på leting etter den svenske Hollywood-fruen Maria Montazami (54).

Da Cecilie Ramona Kåss Furuseth gjestet Ida Fladens (33) podkast, «Ida med hjertet i hånden», forrige uke, avslørte tv-profilen at hun har fått seg kjæreste. 35-åringen deler også nyheten i NRK P3s minidokumentar «Else er sjalu», som ble sluppet i helga.

GODE SØSTRE: Kåss Furuseth-søstrene på Gullruten-utdelingen i mai i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GODE SØSTRE: Kåss Furuseth-søstrene på Gullruten-utdelingen i mai i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Hun krever sitt

I dokumentaren konstaterer det populære søskenparet - på humoristisk vis - at single Else er sjalu på Cecilies nye kjæreste.

- Else føler at hun får mindre oppmerksomhet. Jeg vil ikke kalle det noe stort drama, men hun krever sitt hun der, vet du, forteller sistnevnte - med et solid glimt i øyet.

I Ida Fladens podkast forteller 35-åringen at hun traff kjæresten i sommer, og at hun fortsatt er nyforelsket. Hun erkjenner videre at forelskelsen gjorde henne sårbar i begynnelsen.

- Vi hadde vært på to dater da det kom en sak på nrk.no om at jeg er bipolar. Da satt jeg bare og ventet og lurte på om han kom til å sende melding. Men så gikk det bra, sier hun i podkasten.

- Vanvittig respons

Kåss Furuseth valgte å stå fram med sin bipolare lidelse i dokumentarserien «Sinnsykt» på NRK tidligere i år. Gjennom seks episoder snakket 35-åringen med unge mennesker om hvordan det er å leve med alvorlige psykiske vansker.

I et intervju med Dagbladet Magasinet i august fortalte Kåss Furuseth om prosessen rundt programmet, og at hun egentlig ikke skulle bruke sin egen historie i tv-serien.

BARNLØS: Else Kåss Furuseth blir med når Jannike skal gjennomføre kunstig befruktning i Danmark i hennes nye serie «Else om barn». Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Allerede før innspillingen skjønte hun likevel at det hadde blitt «feil» å snakke om andres diagnoser uten å fortelle om sin egen. Noe som viste seg å være et lurt valg.

- Responsen har vært vanvittig. Tilbakemeldingene er helt utrolige, fortalte hun.

Dagbladet har vært i kontakt med Cecilie Kåss Furuseth, som ikke ønsker å uttale seg ytterligere om kjærestenyheten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media