<strong>NUMMER TO:</strong> I juni bekreftet Truls Svendsen og Charlotte Smith at de venter sitt andre barn. Nå røper de kjønnet på babyen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NUMMER TO: I juni bekreftet Truls Svendsen og Charlotte Smith at de venter sitt andre barn. Nå røper de kjønnet på babyen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Truls Svendsen og Charlotte Smith:

Røper kjønnet på babyen

Paret blir snart tobarnsforeldre.

Publisert

Programleder Truls Svendsen (47) og kjæresten Charlotte Smith (33) overrasket stort da de i slutten av juni røpet at de venter sitt andre barn sammen. Gladnyheten kom bare litt over et år etter at dattera Eva kom til verden i mai 2019.

Nå blir de altså tobarnsforeldre - noe de begge avslørte på Instagram tidligere i sommer. Der delte paret et bilde av Smith med en voksende babymage, samt denne bildeteksten:

«Woopsi. Her gikk det litt fort i svingen».

View this post on Instagram

En som passer på ❤️

A post shared by Charlotte Smith (@charlottehvidesmith) on

Nå røper Smith også kjønnet på barnet.

I sitt seineste innlegg på Instagram får 33-åringen nemlig spørsmål i kommentarfeltet om paret venter en gutt eller ei jente, og da avslører Smith at hun og Svendsen skal bli foreldre til enda ei jente - noe som betyr at Eva skal få en lillesøster.

Dagbladet har vært i kontakt med Charlotte Smith, som ikke har noen kommentar til saken.

VANN OG VIN: Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen fortsetter sin kuliariske dannelsesreise. Her er de to på vinsmaking i Toscana. Video: TV2 Vis mer

- Nye tider

Som tidligere nevnt fikk de dattera Eva i fjor. Den gang avslørte Svendsen datteras ankomst på Instagram.

«Lykkelig og takknemlig. Velkommen til oss, fine lille Eva, vi er allerede hodestups forelsket», skrev han, og fortsatte:

«Fantastisk bra jobba av Charlotte Smith, stum av beundring! Og ros til alle de vidunderlige menneskene som jobber på barselavdelingen og føden på Ullevål! Takk».

Noen måneder seinere ga tv-profilen følgerne sine et lite innblikk i den nye tilværelsen som pappa, da han delte et bilde av Eva som lå godt plassert på skuldra hans.

Det var tydelig at han hadde fått kjenne på livet som nybakt pappa da bildet nemlig viste en nokså trøtt Svendsen grytidlig på morgenen.

«05.14. nye tider..», skrev tv-profilen.

VENTET BARN: Eyvind Hellstrøms jobbpartner Truls Svendsen er ikke til stede på «Gullruten». Hellstrøms forteller hvorfor. Video: Kevin Smilden Vis mer

Oppkalte dattera etter mora

Da Truls Svendsen gjestet «Senkveld med Stian og Helene» i september i fjor, avslørte han at dattera har fått et helt spesielt navn.

Dattera Eva er nemlig oppkalt etter Svendsens mor som gikk bort i 1994 etter lang tid med sykdom, ifølge VG.

Under tv-sendingen forklarte Svendsen at han alltid har hatt et ønske om å oppkalle et barn etter mora.

- Jeg har liksom håpet at hvis jeg traff en som jeg fikk ei jente med, så ville hun være med på det. Og det var hun, forklarte Svendsen i TV 2-programmet og refererte til kjæresten, Charlotte Smith.

I BALANSE: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm blir våte da de tester yoga på et surfebrett. Video: TV 2 Vis mer

Forholdet mellom Svendsen og Smith ble for øvrig kjent etter at førstnevnte ved en glipp ble presentert som singel på førstesida av Dagbladet i 2017.

Den gang hadde han gitt et intervju til Dagbladets lørdagsmagasin, og Svendsen reagerte med å vise fram og skryte av kjæresten sin på Instagram.

«Leste plutselig på forsida av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skrev han i innlegget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer