Rachel Nordtømme:

Røper kjønnet på babyen

Rachel Nordtømme og André Villa blir om kort tid tobarnsforeldre.

AVSLØRER KJØNNET: Rachel Nordtømme avslører om hun og André Villa skal bli foreldre til en gutt eller ei jente. Foto: Andreas Fadum
AVSLØRER KJØNNET: Rachel Nordtømme avslører om hun og André Villa skal bli foreldre til en gutt eller ei jente. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av april kom gladnyheten om at det norske stjerneparet André Villa (38) og Rachel Nordtømme (31) skal bli tobarnsforeldre. Fra før av har de sønnen Storm som kom til verden i 2015.

Avsløringen om at et nytt familiemedlem er på vei, fortalte Villa i podkasten «Rastløs med Villa», ifølge VG.

- Jeg er litt usikker på om jeg kan si dette nå, eller … jeg kan vel det, jeg har fått godkjenning. Jeg har en til på vei, uttalte han i podkasten.

Overfor Dagbladet fortalte Nordtømme den gang at de ikke visste kjønnet på babyen, men røpet imidlertid at de har termin i høst.

Venter en gutt

I helga ble det imidlertid avslørt om paret venter ei jente eller en gutt. På Nordtømmes Instagram-story har hun nemlig repostet et bilde som en venninne har tatt - fra Nordtømmes babyshower.

«Babyshower for Rachel Nordtømme i dag! Vi gleder oss til lillebror kommer», heter det til et bilde av en gave i cellofan.

Ut fra innlegget å dømme kan Nordtømme og Villa altså glede seg over at de venter en gutt og at Storm skal få en lillebror.

Overfor Dagbladet bekrefter Nordtømme at dette stemmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer