Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

Røper kjønnet på babyen

«Farmen»-paret blir foreldre til høsten.

UTRADISJONELT: «Farmen»-paret kunngjorde gravidieten på finurlig vis. Nå røper de også kjønnet. Foto: Ihne Pedersen / @ihnebilder
UTRADISJONELT: «Farmen»-paret kunngjorde gravidieten på finurlig vis. Nå røper de også kjønnet. Foto: Ihne Pedersen / @ihnebilder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av april ble det kjent at «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik (31) og Lene Sleperud (31) venter sitt første barn sammen. Duoen fikk mye oppmerksomhet for sin deltakelse i programmet i 2018, og i 2019 forlovet de seg under «Gullruten»-utdelingen.

Etter en lang prosess og tre forsøk med prøverørsbefruktning, kunne de til slutt slippe jubelen løs - og til høsten blir de foreldre for første gang.

I en video på Instagram røper paret nå at det er en gutt de venter seinere i år. I videosnutten kan man se paret kaste en stor bamse med en blå genser i lufta, noe som betyr at det er en gutt de venter.

- Vi gleder oss veldig. Det ser ut som en sunn og frisk liten gutt og vi gleder oss massevis til å hilse på den lille tassen, sier Garvik til Dagbladet.

- Tung prosess

Da Dagbladet snakket med paret etter at de slapp nyheten for snart en måned siden, beskrev Frøystad Garvik det som surrealistisk at de skal bli foreldre. «Farmen»-vinneren la heller ikke skjul på at det hadde vært en tøff og lang prosess.

- Da vi fikk en positiv test måtte vi løpe på butikken å kjøpe en til, for å være helt sikker. Det er veldig, veldig koselig. Det har vært en lang og tung prosess med opp- og nedturer, så det har vært fint med profesjonell støtte, sa 31-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer