Anine Stang:

Røper kjønnet på babyen

Anine Stang og samboeren har ei datter fra tidligere.

TOBARNSFORELDRE: Petter Tangmyr og Anine Stang venter sitt andre barn. Nå avslører de om det blir gutt eller jente. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
TOBARNSFORELDRE: Petter Tangmyr og Anine Stang venter sitt andre barn. Nå avslører de om det blir gutt eller jente. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

I midten av juni kunne artist Anine Stang (36) avsløre at hun og samboeren Petter Tangmyr venter sitt andre barn sammen.

Paret har dattera Emmy Adeline fra tidligere, og kunne overfor Dagbladet fortelle at de er lykkelige over den kommende familieforøkelsen.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Jentemamma

Nå kan Anine også avsløre at dattera skal få en lillesøster.

«It's a girl», skriver hun innledningsvis på Instagram, og røper altså at de venter ei lita jente.

«Det var nesten 50/50 da jeg spurte dere for noen måneder siden om hva dere trodde, men det knappe flertallet hadde rett», fortsetter hun.

Artisten spør videre følgerne sine om når de tror den lille babyen kommer til verden, og forteller at termin er allerede om drøye to uker, 15. oktober.

Til Dagbladet forteller Anine at de gleder seg stort til den lille jenta kommer, og at de er veldig spente på hvem det er «som bor i magen».

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi er så klart midt i flytting og oppussing, så jeg krysser alt jeg har for at hun holder seg inne til termin, så vi rekker å få hodet litt over vann, forteller hun, og fortsetter:

- Akkurat nå føles det litt som at jeg henger i et tau etter et tog som ruller avgårde i maksfart.

Ifølge 36-åringen har graviditeten gått ekstremt fort, og det har ikke helt gått opp for henne at det snart er over.

- Men det er iallefall deilig å vite at vi har alt vi trenger av utstyr og klær. Det viktigste nå er jo at fødselen går bra, og at hun er frisk, påpeker hun.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

Søskensjalusi

Da Dagbladet snakket med henne tidligere i graviditeten, kunne 36-åringen fortelle at hun allerede var over halvveis i svangerskapet.

- Vi er så klart veldig lykkelige og takknemlige over at vi skal få et barn til. Dette svangerskapet har gått ekstremt fort, og jeg allerede over halvveis, og alt har gått veldig fint så langt, fortalte hun, og la til at de ikke aner hva som venter med to barn.

- Men jeg har hørt mange snakke om søskensjalusi, og jeg har begynt å tenke litt på om jeg er nødt til å lage ei ny låt til neste baby, fortsatte hun.

Artisten skrev nemlig «All My Love» om morskjærligheten hun følte da hun fikk dattera Emmy Adeline, og lurer altså på om det blir urettferdig om neste ikke får en egen låt som hun har vært inspirasjonen til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer