Brett Butler

Røper krise: - Har skammet meg

Den amerikanske skuespilleren åpner opp om den vanskelige tida etter suksesserien.

STJERNE: Brett Butler (63) er mest kjent for komiserien «Grace Under Fire». Her fra den røde løperen i 2012. Foto: Broadimage / REX
STJERNE: Brett Butler (63) er mest kjent for komiserien «Grace Under Fire». Her fra den røde løperen i 2012. Foto: Broadimage / REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For den amerikanske skuespilleren, forfatteren og stand up-komikeren, Brett Butler (63), mest kjent for komiserien «Grace Under Fire», har livet ikke alltid vært like lett.

Skuespilleren har nemlig ei fortid med alkoholisme, avhengighet og voldelig ekteskap. Til tross for at 63-åringen tjente 250 000 dollar per episode av «Grace Under Fire» på 90-tallet, velter hun seg heller ikke i penger.

Skamfull

Overfor The Hollywood Reporter åpner hun seg om økonomien, og hvordan en venn nylig samlet inn penger til henne gjennom innsamlingsnettstedet GoFundMe. 63-åringen sier at hun ikke hadde betalt leie på seks måneder.

- Jeg har skammet meg. Nesten skammet meg til døde, sier hun.

I serien «Grace Under Fire», som ble vist på TV-kanalen ABC fra 1993 til 1998, spilte Butler en enslig mor til tre barn i en liten by i Missouri. Skuespilleren mottok to Golden Globe-nominasjoner i henholdsvis 1995 og 1997 for beste kvinnelige skuespiller i en musikal eller komedie på TV.

Serien avlyst

Butler sleit imidlertid med alkoholisme under innspilling, ifølge The Hollywood Reporter, og serien ble avlyst som følger av skuespillerens narkotikabruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer