Evelina Moholt:

Røper låt etter bruddet

Den «Forræder»-aktuelle artisten og skuespilleren gjorde det nylig slutt.

SLUTT: Forholdet mellom Santino Mirenna og Evelina Moholt er over. Nå gir Moholt ut låt sammen med et helt nytt bekjentskap. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SLUTT: Forholdet mellom Santino Mirenna og Evelina Moholt er over. Nå gir Moholt ut låt sammen med et helt nytt bekjentskap. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

Den andre sesongen av «Forræder» er godt i gang, og allerede i den andre episoden fredag måtte en av forræderne, skuespiller Anne Marie Ottersen (78), takke for seg.

Skuespiller Aslak Maurstad (31) lanserte tidlig i programmet uttrykket «Sus», en forkortelse for det engelske ordet «suspicious», enkelt oversatt «mistanke» på norsk.

Etter «Forræder»-innspillingen bestemte Maurstad seg for å lage en låt sammen med en annen deltaker, Evelina Moholt (23), datter av TV-profil Katrine Moholt (49).

Det psykologiske spillet starter allerede i første episode av «Forræder», som fører til at en av deltakerne tar til tårene. Reporter: Kine Falch. Video: Jenny Emilie Aas / TV 2 Play Vis mer

Avslørte brudd

Låta lanseres 19. mai, og har, naturligvis, fått navnet «Sus».

- Jeg og Aslak ble veldig gode venner inne på «Forræder»-settet. Han er en herlig karakter, og vi klikker veldig godt. Mellom slagene under opptak, når vi ikke kunne snakke spill, tok vi ofte en trall. Det endte noen ganger med allsang, der mor selvsagt også var med, forteller Evelina Moholt til Dagbladet.

TV-AKTUELLE: Lasse Lindtner og Aslak Maurstad er begge å se i TV 2-programmet «Forræder». Foto: TV 2
TV-AKTUELLE: Lasse Lindtner og Aslak Maurstad er begge å se i TV 2-programmet «Forræder». Foto: TV 2 Vis mer

Onsdag kunne TV 2 melde at det er slutt mellom Moholt og danseprofil Santino Mirenna (29) etter tre år.

- Nå er vi ikke sammen lenger. Det er ikke hemmelig, men det er ganske ferskt, sa 23-åringen i en samtale med God kveld Norges Marte Bratberg og Dennis Siva.

Bare en drøy uke etter bruddnyheten er altså Moholt og Maurstad låtaktuelle sammen.

- Sangen handler om «Forræder» og forræderi, som kan tolkes opp til serien, samtidig som den kan handle om ting som ikke har med serien å gjøre - for eksempel forhold som settes på prøve, sier hun til Dagbladet.

HARDT SPILL: Evelina Moholt deltar, sammen med mamma Katrine Moholt, i «Forræder». Foto: TV 2
HARDT SPILL: Evelina Moholt deltar, sammen med mamma Katrine Moholt, i «Forræder». Foto: TV 2 Vis mer

- God match

Hun skryter uhemmet av sitt forholdsvis nye bekjentskap gjennom TV 2-programmet.

- Aslak har foreldre som er veldig musikalske, og er det selv også. Så vi har tullet og lekt litt sammen, og bestemte oss til slutt for at vi måtte gjøre noe mer med dette. Vi er ganske ulike, men samtidig like. En veldig en god match, bedyrer hun.

DUOER: I vårens sesong av «Forræder» har TV 2 samlet ulike duoer. Her er introduksjon av alle deltakerne. Video: Rød Løper Vis mer

Maurstad og Moholt skal også framføre sitt splitter nye verk i «God morgen Norge» på TV 2 19. mai.

«Sus» er produsert av Audun Agnar Guldbrandsen, som blant annet står bak Selma Ibrahims «BlimE!». Han har også skrevet MGP-låta «Ekko inni meg».

GODE VENNER: Evelina Moholt og Aslak Maurstad ble venner under TV-innspilling. Nå gir de ut sang sammen. Foto: Privat
GODE VENNER: Evelina Moholt og Aslak Maurstad ble venner under TV-innspilling. Nå gir de ut sang sammen. Foto: Privat Vis mer

Overfor Dagbladet legger ikke Aslak Maurstad skjul på at han og Moholt har blitt gode venner. Han ser fram til låta blir lansert.

- Evelina mener at vi har møttes én gang på fest tidligere, men det husker ikke jeg. Men ja, vi ble kjent der inne på «Forræder». Og det er jo litt spennende, at vi blir kjent i en setting der man ikke vet hvem man kan stole på. Vi har blitt gode venner, vi, sier han.

Evelina Moholt vil overfor Dagbladet ikke kommentere bruddet med sin tidligere kjæreste ytterligere.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer