Malin Nesvoll:

Røper naken-tabbe

Den «Farmen kjendis»-aktuelle influenseren viste følgerne sine mer enn hun hadde planlagt.

NAKEN: Malin Nesvoll delte nakenbilde med følgerne. Foto: Espen Solli/TV 2
NAKEN: Malin Nesvoll delte nakenbilde med følgerne. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Malin Nesvoll (32) er for tida aktuell som en av deltakerne i TV 2s «Farmen kjendis». Det kommer tydelig fram at influenseren er en avslappet person som ikke tar seg selv spesielt høytidelig.

Nesvoll er komfortabel med å dele fra livet sitt, noe hun har gjort på både godt og vondt med følgerne sine i en årrekke.

Det er imidlertid noen ganger hun har delt mer enn det hun ønsket. 32-åringen røper nemlig at hun for ei tid tilbake delte et nakenbilde med følgerne sine - uten at hun var klar over det.

Nettavisen omtalte saken først.

KASTER KLÆRNE: De andre deltakerne reagerer når Ørnulf Høyer kaster klærne for en vask i nærheten av dem på «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Klipp & Manus: Klaus Fjellro. Vis mer

- Kliss naken

Dagbladet slo på tråden til Nesvoll for å høre hva som egentlig skjedde.

- Det var på den tida jeg var veldig aktiv på Snapchat. Jeg tror jeg hadde daglig rundt 50 000 seere som fulgte med på alt jeg la ut.

- Det er ganske mange?

- Ja, det er mange!, sier Nesvoll lattermildt.

Hun forklarer videre at hun skulle ta seg en dusj, men at hun i grunn syns det er ganske kjedelig å vaske håret fordi det tar så lang tid.

- Jeg skulle fange den «viben», så jeg tok et kjapt bilde kliss naken på badet. Så klistra jeg over flamme-emojis over puppene og tissen og skrev: «Nei, jeg har ikke lyst til å dusje», så smalt jeg det ut.

DELER: Rine Milane Hansen, kjent fra «Ex on the Beach», starter med Onlyfans. Dette sier kjæresten Christoffer Gustavsson. Video: Jenny Aas. Reporter: Kine Falch. Klipp: Celina Morken Vis mer

- Malin, Malin!

Influenseren forteller at det ikke tok lang tid før følgerne kontaktet henne og sendte bildet tilbake til henne - da uten emojiene som dekket de mer private delene av kroppen.

- Folk var sånn: «Malin, Malin! Jeg tror du har gjort noe feil, ville bare si fra at du er kliss naken der ute», forteller Nesvoll med innlevelse.

Det viste seg at emojiene man har på en iPhone ikke er synlige for følgere som har Android-telefoner.

- Jeg tok jo dette med knusende ro, jeg måtte bare le. Jeg syns det var morsomt, det var et veldig uskyldig bilde. Jeg prøvde ikke å være dritdeilig, jeg skulle jo bare inn i dusjen, sier 32-åringen og legger til:

- Det var liksom ikke det lekreste bildet jeg har tatt av meg selv, så de som fortsatt har det får bare kose seg med det.

SEX SELGER: I kampen om oppmerksomhet er det av og til mulig å strekke strikken hakket for langt. Vis mer

- Hadde du panikk i det hele tatt?

- Nei, jeg tok det med knusende ro. Jeg tar ikke meg selv så seriøst, jeg måtte liksom ha gjort noe ulovlig for å bli helt satt ut. Kropp er kropp og det er topp, sier influenseren og følger opp:

- Tenk å klare å lekke sine egne «nudes» da...

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer