Tone Damli:

Røper nakenflause

- Det flaueste jeg har opplevd.

FLAUSE: Tone Damli forteller sin største flause. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLAUSE: Tone Damli forteller sin største flause. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tone Damli (34) har lenge vært en av Norges største kjendiser, helt siden hun som tenåring dukket opp i sangkonkurransen «Idol». Hun ble raskt tatt under vingene av dommer og kjendismanager David Eriksen (54), og siden har det bare gått oppover.

Nå har hun blant annet en egen podkast, «Råning med Tone», hvor hun forrige uke hadde besøk av managerens datter - Andrea (25).

De to snakket blant annet om sitt nære forhold og at de praktisk talt var søstre, og mimret tilbake til en hendelse under en «familieferie» for en del år siden.

Hendelsen omtale Damli som «det flaueste jeg har opplevd i hele mitt liv».

SNAPCHAT: Tone Damli var ute og kjørte bil da hun fikk lyst til å synge - og filme det med mobilen. Video: Tone Damli / Snapchat Les saken her: https://www.dagbladet.no/kjendis/delte-snapchat-video-bak-rattet/70635224 Vis mer

- Helt jævlig

Det er i en av de siste episodene av podkasten at artisten åpner seg om flausen. Familien Eriksen var på ferietur til Miami, og Damli slang seg med.

- Det var i påsken og jeg var nysingel, forteller hun.

De voksne endte opp på «dagsfylla», men klokka 19 tok Damli kvelden.

- Jeg våknet opp klokka elleve på hotellrommet mitt og skulle på do, men så tok jeg feil dør så jeg gikk ikke inn til toalettet, men ut på gangen og låste meg ute - kliss naken. Jeg prøvde å banke på dører, men de som svarte sa bare: «Gå vekk». Så jeg endte med å ta heisen sikkert elleve etasjer ned til resepsjonen, kliss naken, og måtte be om hjelp. Det er nok det flaueste jeg har opplevd i hele mitt liv, det var helt jævlig.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

Dagbladet har vært i kontakt med David Eriksen, som kan fortelle at han husker hendelsen veldig godt.

- Tone var forholdsvis «jetlagged» og hadde greid å holde seg våken lenge, men så gikk hun å la seg. Jeg husker hun ringte meg tidlig om morgenen dagen etter og fortalte hva som hadde skjedd.

- Hun var ikke så høy i hatten da hun kom ned i resepsjonen igjen, og jeg husker hun hadde på seg svære solbriller, ler kjendismanageren.

Dagbladet har vært i kontakt med Tone Damli gjennom hennes manager, David Eriksen, som ikke har noe å legge til utover det som framkommer i podkasten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer