Tone Damli:

Røper nakenflause

- Det flaueste jeg har opplevd.

FLAUSE: Tone Damli forteller sin største flause. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLAUSE: Tone Damli forteller sin største flause. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tone Damli (34) har lenge vært en av Norges største kjendiser, helt siden hun som tenåring dukket opp i sangkonkurransen «Idol». Hun ble raskt tatt under vingene av dommer og kjendismanager David Eriksen (54), og siden har det bare gått oppover.

Nå har hun blant annet en egen podkast, «Råning med Tone», hvor hun forrige uke hadde besøk av managerens datter - Andrea (25).

De to snakket blant annet om sitt nære forhold og at de praktisk talt var søstre, og mimret tilbake til en hendelse under en «familieferie» for en del år siden.

Hendelsen omtale Damli som «det flaueste jeg har opplevd i hele mitt liv».

- Helt jævlig

Det er i en av de siste episodene av podkasten at artisten åpner seg om flausen. Familien Eriksen var på ferietur til Miami, og Damli slang seg med.

- Det var i påsken og jeg var nysingel, forteller hun.

De voksne endte opp på «dagsfylla», men klokka 19 tok Damli kvelden.

- Jeg våknet opp klokka elleve på hotellrommet mitt og skulle på do, men så tok jeg feil dør så jeg gikk ikke inn til toalettet, men ut på gangen og låste meg ute - kliss naken. Jeg prøvde å banke på dører, men de som svarte sa bare: «Gå vekk». Så jeg endte med å ta heisen sikkert elleve etasjer ned til resepsjonen, kliss naken, og måtte be om hjelp. Det er nok det flaueste jeg har opplevd i hele mitt liv, det var helt jævlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer